fbpx

Åbent Hus med tilmelding.

11:15-12:00 søndag 21 juli
Tilmeld
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Åbent Hus med tilmelding.

11:15-12:00 søndag 21 juli

INDFLYNINGSKLART RÆKKEHUS PÅ 211 ETAGEMETER MED TAGTERRASSE OG GÅRDHAVE I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Et spændende rækkehus i flere plan fra 1972 på en skrånende beliggenhed med skøn udsigt over grønne arealer udbydes nu til salg. Her træder I indenfor til indflytningsklare rammer fordelt på 211 etagemeter, der strækker sig fra kælder til førstesal, og vender I blikket mod jeres nye tilværelse, skal I ikke bevæge jer langt, før I omgives af Træbænken og Magisk skovområde.
 
Boligen tilbyder: Stor entré med adgang til stort køkken-alrum med masser af opbevaringsplads og plads til spisebord mm. Resten af stueplan består af et badeværelse samt tre værelser på stribe, og på førstesalen kan I være sammen i det store stuemiljø, hvor brændeovnen sætter stemningen i de kolde måneder, og de store gulv til loft vinduer og døre lokker jer udenfor til den kæmpemæssig tagterrasse fra 2021. Fra tagterrassen er smuk fri udsigt. Kælderen er en klar bonus, og her er der indrettet med et badeværelse, et funktionelt bryggers, køkken fra 2019 og flere disponible rum, der kan anvendes efter behov - måske ønsker I et hobby- eller aktivitetsrum?
 
Kælderen har egen indgang så den kan nemt bruges til udlejning/teenagere. I kan desuden se frem til egen carport og et skur samt en solvarm fliseterrasse i forbindelse med hoveddøren.
 
Beliggenheden er naturskøn her i Hjortespring, og der vil være grønne arealer og fortryllende natur 360-grader omkring ejendommen - det er noget af en sjældenhed. I kan næsten vælge en ny sø eller mose at besøge hver dag, og den skønne natur inviterer til vandreture i et landskab uden sidestykke. Foruden naturen er der mange rekreative områder i Hjortespring med flere spændende legepladser, og som et ekstra plus er der ikke langt til hverdagen: Der er både kommune- og privatskole, børnepasning og indkøbsmuligheder inden for en kort afstand. Fritiden er desuden sikret med et bredt udvalg af aktiviteter, hvorfor I kan sætte kurs mod Hjortespringbadet, Herlev Rideskole eller Herlev/Hjorten med badmintonbaner og udendørs padel. Desuden kan I køre til København på 20 minutter, mens I kan tage toget fra Herlev eller Bagsværd Station mod Hovedbanegården.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Hjortespringparken 29, 2730 Herlev
Pris:
4.950.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
175
Grund:
214
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972/1982
Ejerudgift pr. md.
4.759 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus