fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE BUNGALOW MED SOLRIG TERRASSE OG LANDSBYSTEMNING

Del bolig

Hesselskovvej 3 byder på charme og landsbyidyl for alle pengene. Her venter en nydelig og veldisponeret villa med bonusplads i kælderplan. Dette hjem er perfekt til den praktiske solist eller parret, der gerne vil skabe deres drømmehjem i naturskønne rammer.

Først til selve boligen. Denne bungalow er fra 1942 og viser sig frem med en klassisk kvadratisk bygningskrop, en hvidmalet facade og pyramidetag. Fortil byder matriklen på en bred flisebelagt plads foran huset og indkørsel, der leder op til carporten, mens husets bagside råder over en dejlig, lukket have med en græsplæne og naturlige indslag med træer og buske.

Vi skal indenfor, der fordeler sig på 52 veludnyttede kvadratmeter, og her er virkelig flotte detaljer med pæne trægulve og elegant udsmykkede buegange mellem de forskellige rum. Stueetagen strækker sig over en lys stue med brændeovn, et fint køkken, et godt soveværelse samt et pænt badeværelse med separat bruseniche. I kælderen finder du gulve med kønne flisemønstre samt masser af disponibelt rum til de pladskrævende hobbyer. Alt i alt får du en spændende bolig, hvor du har mulighed for at sætte eget præg.

Prikken over i’et er det dejlige terrassemiljø, for fra køkkenet er der direkte udgang til en hævet træterrasse med overdække. Den vil være badet i sol det meste af dagen, så du med god vilje kan pryde med et bord og et par stole for at have et fast sted at nyde aftensmåltiderne i de lune måneder. Herfra er der en trappe ned til en fliseterrasse med tilstødende skur og indgang til kælderen.

Du kommer til at bo dejligt i Frederiksdal, der byder på et aktivt lokalliv, vild natur, og skove og søer i nørområdet, til at gå ture ved. Samtidig er du skønt placeret i forhold til vejnettet, så du nemt kan komme til bl.a. Kragelund, Engesvang, Kjellerup og Silkeborg på hhv. 4, 10, 14 og 17 minutter; her finder du alt, hvad du overhovedet har brug for i hverdagen.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
 
 
Hesselskovvej 3, 8620 Kjellerup
Pris:
495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
52
Grund:
447
Værelser:
2
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1942
Ejerudgift pr. md.
924 kr.

Jonas Duus Nicolajsen

Salgsspecialist jonas@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus