fbpx
Plantegning Zoom

NYBYGGET ATTRAKTIVT RÆKKEHUS MED BÅDE NATURSKØN OG CENTRAL BELIGGENHED

Del bolig

Rækkehusenes beliggenhed findes ikke bedre – placeret på en lukket stikvej i et boligområde, og med en udsigt til et større åbent naturområde, er man sikret at kunne nyde tilværelsen i fred og ro. Der er rig mulighed for mange gåture i det naturskønne område, der fortsætter fra boligen helt op til Galgebakken og Grønningen. Skulle det ikke være natur nok er man kun 1 kilometer væk fra Vesterskoven.

Man er tæt på alle hverdagens fornødenheder, med under 1 kilometer til alt fra supermarkeder, til skoler, børnehaver, restauranter og cafeer. Man har også rig mulighed for at nyde bevæge sig, da man ligger tæt på badesø og Albertslund idrætsanlæg. Boligen ligger også centralt med kun 3 kilometer til Albertslund centrum og stationen, hvortil der går flere busruter – og fra stationen er der kun 20 minutter til København med toget, eller 6 minutter til Høje Taastrup hvorfra der går samtlige regionale toglinjer. Der er derudover kun 2 kilometer til motorvejstilkørsel.

Boligernes ydre fremstår fantastisk flot allerede fra første øjekast, med den skønne farve kontrast mellem de røde vinduer, den hvide facade og det sorte tag. Boligerne byder på en hyggelig forhave, med gode brede stier til alle boligerne. Alle boligerne har en hyggelig baghave med udsigt til det åbne grønne område og den dejlige sø – haverne er adskilt af hække.

Denne bolig har ligeledes en solrig terrasse tilknyttet boligen. Køkkenet ligger i en den ene ende af alrummet, og føltes på mange måder som sit eget rum, hvilket er rart, så man kan koncentrere sig om madlavningen. Stueetagens badeværelse har badekar og separat brus og 1. salens badeværelse har ligeledes separat brus. På 1. salen er der 3 lyse og gode værelser.


Herstedvesterstræde 56B, 2620 Albertslund
Pris:
4.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
120
Grund:
297
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2021
Ejerudgift pr. md.
3.411 kr.

André Bøgelund

Ejendomsmægler ab@brikk.dk +45 53539898

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter