fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

VELHOLDT VILLA MED RO OG MARKUDSIGT

Del bolig

Drømmer I om det rolige liv på landet, med få naboer og udsigt til marker fra haven? Så skal I måske være de nye ejere af rødstensvillaen på Herredsvej 77. Her får I 156 kvadratmeter bolig plus en stor garage, en kælder og en dejlig have. Alt det praktiske til hverdagen findes inden for fem kilometer, og så er der gode pendlermuligheder til bl.a. Viborg, Skive og Randers. 
 
En bred indkørsel fører op til villaen og den meget rummelige garage, hvor der både er plads til bil, opbevaring og værksted. Den store have er primært anlagt som græsplæne, hvilket gør den nem at holde, og på den vestvendte terrasse kan I nyde aftensolen og udsigten til marker, himmel og trækroner. 
 
Villaen består af to etagers bolig og dertil en meget velholdt kælder. Sidstnævnte er indrettet som bryggers med vaskefaciliteter, opbevaringsplads og en ekstra indgang til mudrede gummistøvler. På førstesalen ligger to værelser, en rummelig repos og et toilet. Heroppe kan I indrette soveværelser til børn eller gæster, mens der på reposen er plads til arbejdsbord, krea-hjørne eller træningscykel.  
 
Stueplan består af en entré, et flisebadeværelse med separat brus, køkken og stue i åben forbindelse samt et soveværelse med indbygget skabsplads. Køkkenet er i et klassisk design, og med alt i hårde hvidevarer samt rigtig god bord- og skabsplads bliver madlavningen en fornøjelse. I forlængelse af køkkenet kan I placere spisebordet, mens der i stuens anden ende er plads til den store hjørnesofa, og en brændeovn tilfører rummet hygge og varme. Et godt lysindfald er gennemgående på begge etager, det samme er kig til himlen og de grønne omgivelser, og boligen fremstår velholdt og indbydende.  
 
I kommer til at bo roligt, for huset ligger omgivet af marker og få naboer, lige ved landsbyen Bjerregrav, hvor der bl.a. er købmand og friskole. Fire kilometer væk ligger Møldrup, og her er der daginstitution, sportshal, bager, lægehus og mere til. Pendlermulighederne er desuden gode: Til Viborg er der et kvarter i bil eller en halv time med bus; køreturen til Skive, Randers og Hobro kan klares på en halv time; og på en lille time kan I med bil komme til både Aarhus og Aalborg.  
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Herredsvejen 77, 9632 Møldrup
Pris:
1.325.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
156
Grund:
1163
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1952/2004
Ejerudgift pr. md.
1.503 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus