fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig

Kom med på landet og nyd en skøn og utraditionel murermestervilla på hele 221 kvadratmeter, med fokus på det naturlige lys, fantastiske loftshøjder og et gennemgående stilrent udtryk.

Boligen, som er fuldmuret, indeholder tre gode store værelser, hvor to af dem har indgang fra det brede, stemningsfulde entré- og gangareal med travertin på alle gulve. Husets tredje værelse er en del af forældreafdelingen. Selve værelset er rummeligt, og herfra har I direkte adgang til både walk-in og privat badeværelse med spa og separat bruseniche. Stuen kommer virkelig til sin ret som hjemmets samlingssted. Her vil I særligt bemærke panoramaudsigten mod egne marker og det fantastiske lysindfald gennem de store vinduespartier. I forlængelse af stuen, ligger det super lækre køkken, hvor der er god bord- og skabsplads og granitbordplader. De mange kvadratmeter byder desuden på endnu et badeværelse, et praktisk bryggers og et disponibelt rum. Derudover kan I nyde den danske sommersol på fliseterrassen, hvorfra I har en fremragende udsigt over landskabet.

Boligen er naturligvis velisoleret og forsynet med gulvvarme og genvexanlæg. Der er trelags lavenergivinduer overalt. Endvidere har boligen centralstøvsuger.

Selve ejendommen er opført i 2009, og her venter jer en mulighedsrig grund på hele 6 tønder land. Her er plads til hestehold eller andre pladskrævende hobbies.

På matriklen finder I tillige blandt andet en stor maskinhal på 296 kvm fra 2010 i fin stand og et par gamle mere ydmyge bygninger, det gamle stuehus og stald.

Den nydelige ejendom er beliggende cirka ti kilometer i nordvestlig retning fra Ringsted, nærmere bestemt i byen Gyrstinge. Den lille by er omgivet af skøn natur i form af åbne vidder og Gyrstinge Sø, hvor sidstnævnte byder på masser af vandreruter, varieret natur og et rigt fugleliv. Derudover kan I opleve årstidernes skiften i Store Bøgeskov, der grænser op til søen. I byen finder I desuden en folkeskole, et forsamlingshus, fitness og busforbindelser. Der er nyetableret cykelsti, som fører til Ringsted. Huset ligger for enden af en blind vej i en mindre by. Her er fred og ro og bare en kort køretur borte har I alverdens muligheder i Ringsted. Her venter utallige dagligvarebutikker, idrætstilbud, kulturtilbud, spisesteder og et stort handelsliv i form af blandt andet Ringsted Outlet.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Hedemosen 32, 4100 Ringsted
Pris:
5.800.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
FarmHouseAgriculture
Boligareal:
221
Grund:
33433
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2009
Ejerudgift pr. md.
4.205 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter