fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET OG INDBYDENDE LEJLIGHED I HEDEHUSENE

Del bolig


Velkommen til Hedekæret 1, hvor I nu har muligheden for at erhverve jer denne veldisponerede lejlighed, som med sikkerhed vil henvende sig til et bredt købersegment. Her kan alt fra parret og singlen til forældrekøbet, førstegangskøberen og den studerende nemt finde sig til rette i de fuldt udnyttede arealer.
 
Indendørs venter 70 kvadratmeter og en veltænkt planløsning, der fordeler sig på et værelse, en rummelig stue, et køkken og et badeværelse; og det hele sammenbindes slutteligt af fordelingsentréen. Da lejligheden oprindelig er en 3-værelses lejlighed, er der mulighed for  at opsætte en skillevæg op i stuen for at skabe 2 værelser. Boligen er gennemgående lys og indbydende med velholdt inventar både i køkkenet og på badeværelset, og det vil med sikkerhed kunne følge jer flere gode år endnu. I køkkenet får I ligeledes glæde af de nødvendige hårde hvidevarer, således at den praktiske hverdag nemt går op i en højere enhed. Det regulære værelse rummer plads til alle nødvendigheder, alt imens den aflange stue kan indrettes til både opholds- og spisestue uden at skulle gå på kompromis med hverken pladsen eller praktikaliteterne. Det er ligeledes i stuen, at I finder udgangen til den rummelige altan, hvorfra I kan nyde synet ud over nærmiljøet; og den bliver ligeledes prikken over i’et i dette helstøbte hjem.
 
Jeres kommende hjem placerer sig på anden etage i et gedigent og velholdt byggeri fra 1968. Den velholdte facade byder på røde mursten, kvadratiske vinduer og flot integrerede altaner til hver lejlighed. De ensartede ejendomme adskilles af hyggelige græsarealer til fælles brug samt en række designerede parkeringspladser, som fungerer efter først til mølle-princippet.
 
I bosætter jer i den nordlige del af Hedehusene, hvor I har gåafstand til byens indkøbsmuligheder og spisesteder, alt imens en praktisk togstation også venter. Her er der forbindelser mod både Ringsted og København, hvortil særligt den studerende kan glæde sig over, at RUC og Professionshøjskolen Absalon venter blot ét stop herfra.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
 
Hedekæret 1, 1. tv., 2640 Hedehusene
Pris:
1.699.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
70
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
4.686 kr.
Frederik Vixø Brikk Ejendomsmægler

Frederik Vixø

Ledende Salgsspecialist frederik@brikk.dk +45 30144991

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus