fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED UDSIGT TIL HAVNELØBET

Del bolig

Hverdagsluksus kombineres med familiær hygge på Havneholmen, hvor vi nu udbyder en velfungerende og kvalitetsbevidst lejlighed på 107 kvadratmeter. Her kan I godt begynde at glæde jer, for dette kan blive starten på jeres næste boligeventyr.
 
I flytter til en arkitektonisk ejendom fra 2008 med grønne arealer, hvor I kan nyde den friske luft i de hjemlige rammer. Desuden ligger bygningen også ned til vandet, og der er bare en helt særlig atmosfære ved denne placering. Til lejligheden får I glæde af 2 store og solrige altaner, hvor I kan indrette jeres skønne uderum, så der altid er dømt udendørs hygge i de lune måneder - her kan I sætte jer til rette og nyde den frie udsigt over Havneløbet.
 
Bevæger vi os indenfor i lejligheden, må nøgleordene være rene linjer, modernitet og æstetik. I kan se frem til flotte, lyse gulve, der er gennemgående i samtlige rum, og de hvide vægge og lofter afrunder boligens udtryk. Entréen rummer god plads med to skabe, hvor det vil være muligt at opbevare jeres overtøj, og videre herfra kan I tilgå det lækre badeværelse med toilet, separat brus og badekar med mulighed for afslapning efter en travl dag på arbejde. Lejligheden rummer desuden to værelser, hvoraf det store soveværelse kan prale med eget walk-in til garderoben.
Køkken-alrum og stue ligger i det samme rum, og der er blevet prioriteret god plads til et funktionelt køkken, der er opført i hvide elementer med alle hårde hvidevarer, som afrundes af en lækker bordplade. I nærheden af køkkenet er det oplagt at indrette med spisebordet, og for enden af rummet ligger stuemiljøet med fornuftig plads til sofa og tv. I stuen er der isat en dør ud til en fransk altan, og fra alrummet tilgår I den store altan. Hvis I lytter godt efter, kan I høre lyden af små bølgeskvulp mod kajen - så tæt kommer I nemlig til at bo på havnen.
 
Når I bosætter jer på Havneholmen, er der ligeledes nærhed til Fisketorvet, som tilbyder et hav af forskellige shoppingmuligheder og spisesteder. Desuden er der blot 900 meter til Dybbølsbro Station med gode togforbindelser, og via Bryggebroen kommer I nemt til Islands Brygge, der består af hippe bagerier, trendy restauranter og havnebadet.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Havneholmen 36, 3. th., 1561 København V
Pris:
7.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
107
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
4.712 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter