fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STRÅTÆKT HUS OG LUKKET BAGHAVE MED SKOVBRYNET SOM KULISSE

Del bolig

STRÅTÆKT HUS OG LUKKET BAGHAVE MED SKOVBRYNET SOM KULISSE Hygge og original landcharme er på menuen i grønne Harrestrup. Tæt på gadekæret ligger et stråtækt hus, som lige trænger til nytænkning og din hjemlige finish - her er der rigtigt gode muligheder for at finde sig mageligt til rette, hvis du som enlig eller I som par leder efter et hyggeligt hjem. Stråtaget er af nyere dato og brandsikret iflg. sælger. Den fine baghave sætter prikken over i’et.Man bliver taget til en anden tid, når man står og ser på huset. Det har stået her lige siden 1873, og charmen stråler ud af huset, der viser sig med stråtække, en hvidmalet facade og sprossevinduer med pyntende jalousiskodder. Forhaven er allerede prydet let med lidt beplantning, og det giver dig måske bare endnu mere lyst til at plante høje stokroser, duftende tagetes og tykke bonderoser. Det samme gør sig i særdeleshed gældende i den lukkede og ugenerede baghave, som byder på gårdhavestemning, oveni med et fint udhus, der holder sig til husets stil.Og så har vi boligen. Det er et overskueligt hjem, hvilket gør det til en bolig for både det unge og det ældre klientel. Som nævnt er der plads til forbedringer - og muligheder for at skræddersy et hjem, som du helt selv drømmer om. Der er 85 kvadratmeter at kaste sig over, og de er godt fordelt over en entré, et bryggers, et værelse i en god størrelse, et køkken, to stuer og et brusebadeværelse. Fjern eksempelvis gulvtæppet i den ene stue, mal og tapetsér, og udskift evt. inventaret efter ønske - og vupti, så har du din helt egen lille, idylliske perle med skoven som nabo.Skovbrynet bag dig, markerne til den ene side og gadekæret og Harrestrup Å til den anden side. Til daglig kan du følge de rolige veje og stier gennem de nærliggende haveforeninger, ligesom turen forbi Harrestrup Ådal er et besøg værd - mindst én gang om ugen, og du kan gå dertil på ti minutter; på cykel kan du gøre det på tre. Og så har du Vestskoven 700 meter væk i den modsatte retning. Det naturskønne kommer samtidig med det praktiske, for bussen går lige om hjørnet, du kan køre til København på under 30 minutter, og både Ejby og Skovlunde kan du cykle til.Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Harrestrupvej 158, 2740 Skovlunde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
85
Grund:
759
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1873/1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus