fbpx
Plantegning Zoom

OPLAGT HJEM TIL FØRSTEGANGSKØBEREN OG SINGLEN

Del bolig

  Leder du efter en lejlighed, der er nem at bo i, og går du op i enkeltheden og luften fra de omkringliggende omgivelser, så skal du overtage nøglerne til netop denne bolig. Hjemmet byder først og fremmest på en aflang entré med gode, praktiske, indbyggede skabe, så du her nemt kan opbevare overtøj, sko, jakkesæt, kjoler eller noget helt femte. Lige frem leder entréen dig ind i boligens store værelse, der på skøn vis bliver lyst op af det naturlige lys gennem de store vinduespartier. I værelset er det absolut intet problem at få plads til både den store seng, klædeskabet, sofaen og andre møbler, og det er et dejligt, åbent rum at være i. I forlængelse af værelset ligger et nydeligt køkken med god opbevaringsplads, ovenlysvindue og spiseplads, og da rummet ikke er helt lukket af, kan du stadig nyde samværet med gæsterne. Fra entréen er der også indgang til lejlighedens rummelige badeværelse, der byder på fine fliser og både brus og kar. Selve ejendommen er opført i 1975, og udover boligen, så byder bebyggelsen blandt andet på en elevator, så det altid er nemt for dig selv og for venner og familie. Derudover får du fornøjelsen af grønne omgivelser og opholdssteder som en del af ejendommen. Lejligheden er beliggende kun halvanden kilometer fra City2, der er et stort indkøbscenter med alverdens udvalg mellem butikker og spisesteder, hvilket betyder, at du aldrig er langt fra hverken nødvendigheder eller fornøjelser. Fra adressen befinder du dig kun 750 meter fra Høje Taastrup St., hvorfra der er nem og hurtig adgang til København og resten af Sjælland. Du har 900 meter til både en Rema 1000 og en Netto, og så har du fornøjelsen af blandt andet Friluftsbadet Badesøen og Vestskoven, der kan nås på blot få minutter fra hoveddøren. Desuden bor du som en smørklat lige mellem København, Roskilde og kysten langs Køge Bugt. Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.  
Hammeren 33, 4. 223., 2630 Taastrup
Pris:
1.245.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
42
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
1.917 kr.

Victor Sommer

Salgsspecialist victor@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter