fbpx

Åbent Hus med tilmelding. Ring på 71999891 for at tilmelde dig.

12:00-18:30 fredag 10 februar
Plantegning Zoom

INDBYDENDE EJERELEJLIGHED I HJØRRING

Del bolig

Dette skønne hjem råder over lyse og rummelige værelser, og her tilbydes I en ideel placering i Hjørring med stor p-plads lige udenfor døren, og et tilhørende cykelskur til foreningen. Hjemmet er placeret tæt på både rekreative områder og alt det bedste, som byen har at byde på. 


Dette hjem råder over 73 kvadratmeter i stueplan med en sydvestvendt terrasse, hvor I kan folde jeres tilværelse ud. Boligen byder på et køkken, der er indrettet i lyse nuancer, og derudover råder hjemmet over et stort leverum. Her kan I indrette jer med både spisestue og fjernssynsstue, og rummet prydes af vinduespartier, der sørger for at skabe lys. Desuden indeholder hjemmet to rummelige værelser, som ligger i delvis åben forbindelse af hinanden, hvor I kan indrette jer, som I ønsker. I bydes endvidere på et godt badeværelse, der er indrettet i hvide og sorte nuancer, og hvor der er vaskefaciliteter. Samtidig er der sørget for optimal opbevaringsplads, da hjemmet råder over en gang med indbyggede skabe samt en entré. Lejligheden er nymalet, med nye gulve, så den er helt klar til indflytning.


Ejendommen er opført i 1900, og det vidner om et flot og velholdt hjem. Her er der gode muligheder for at nyde udendørslivet, da I bydes på en flisebelagt terrasse, som kan indrettes med en udendørs spisekrog, et grillareal eller et loungeområde. Tilmed ligger den i forlængelse af en skøn have, som i øjeblikket er indrettet med et grusunderlag, og hvor I kan indrette jer, som I ønsker. Samtidig omkranses udendørsarealet af rækværk og grøn beplantning, så I er sikret en privat atmosfære, hvor I kan nyde tilværelsen. 


Hjemmet er placeret i et ideelt område til jer, som ønsker at bo mere roligt og samtidig være tæt på byens muligheder. Der er 1,5 kilometer til centrum, hvor I blandt andet finder Metropol Shoppingcenter og adskillige butikker og spisesteder. Samtidig ligger lejligheden blot én kilometer fra Svanelunden, hvor I kan nyde det rekreative område. Desuden er der flere institutioner til børnene, da der ligger en vuggestue 550 meter væk, en børnehave 900 meter væk og en skole 1,3 kilometer væk. Derudover er der adskillige indkøbsmuligheder nær boligen, da Aldi ligger 100 meter væk, og samtidig ligger både Rema 1000, Netto og Meny inden for én kilometers afstand. Tilmed er der gode forbindelser til offentlig transport, da Hjørring Øst Station ligger én kilometer væk. 


Dette hjem er således ideel til den lille familie, det unge par eller seniorerne, da I bydes på et rummeligt hjem med lyse værelser, et skønt udendørsareal og en ideel placering i Hjørring. Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Grønningen 29E, 9800 Hjørring
Pris:
745.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
73
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
1.423 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter