fbpx
Grønnegade 43, 1107 København K
4.699.000 kr
TYPE
Ejerlejlighed
Boligareal
72
Grund
0
Værelser/rum
3
energimærke
C
bygget/ombygget
1690
Grønnegade 43, 1107 København K
DEL:
I bydes velkommen til en herskabelig og særdeles smuk ejendom fra 1690, der med sin olivengrønne facade og karakteristiske ornamentik står yderst præsentabel. Ejendommen er velplaceret på Grønnegade, der kendes helt tilbage fra midten af det fjortende århundrede. Vejnavnet er bevaret siden 1377, der givet vis relaterer sig til de grønne områder, der i fordums tid lå i denne del af byen. I dag ånder kvarteret af små specialforretninger samt hyggelige caféer og restauranter; og I finder en helt særlig atmosfære i hjertet af København. Lejlighedens 72 kvadratmeter udstråler alle funktionalitet, eksklusivitet og nutidig stil – og jeres blik fanges af de smukke detaljer allerede ved første øjekast. I samtlige af lejlighedens rum er der blotlagte træbjælker, smukke dannebrogsvinduer samt massivt sildebensparket, der giver lejligheden et tidløst udtryk. Derudover har flere rum moderne spots, blandt andet i det kvalitetsbevidste køkken-alrum. Den gode stil fortsætter i hjemmets badeværelse, der imponerer med sine eksklusive marmorfliser, det væghængte toilet såvel som det helhedsbetonede guldarmatur. Endelig byder planløsningen på to stuer samt et nydeligt soveværelse, der ligesom det øvrige af boligen har lys, modernitet og udsigt over Københavns pulserende gadebillede. Grønnegade er en sidegade til Gothersgade, hvor I finder alt, hvad København har at tilbyde, i gåafstand. Blandt andet er Kongens Nytorv og Nyhavn et stenkast fra hoveddøren, hvor de smukke, forskelligfarvede bygninger og fortorvscaféerne venter på at blive udforsket og afprøvet. Indre Bys tilbud er placeret i boligens “baghave”, og de grønne arealer florerer ved Kongens Have, Botanisk Have og Østre Anlæg. Sidst giver den nærliggende metro jer kort afstand til det øvrige af København; I får ikke en meget mere central adresse end denne. I får altså en lys, lækker og eksklusiv bolig på adressen, hvor der ikke skal løftes en finger ved indflytning. Så tag et smut til Grønnegade og forelsk jer i den fantastiske beliggenhed; hjertelig velkommen.


Sagsnr. 192AB-046212
Kontantpris 4.699.000 kr.
Udbetaling 235.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.705 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
17.914 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
15.659 kr.
Soveværelser 0
Badeværelser 1
Andre Bøgelund ejendomsmægler
André Bøgelund

[email protected] 53539898

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!