fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED TÆT PÅ VAND OG SKØN NATUR

Del bolig

  Boligens indre fordeler sig over en lys indretning og hjemlig atmosfære. Du får heriblandt glæde af en rummelig stue med plads til både at skabe et spiseområde og en hyggelig sofaafdeling. Ydermere gemmer boligen på et køkken, der er udstyret med opvaskemaskine og har en fordelagtig størrelse, hvor de kulinariske evner kan få lov at komme på prøve. Her får du desuden ekstra skabsplads og har mulighed for at indrette med et spisebord. Boligen råder yderligere over et godt soveværelse med garderobeskab samt et fint badeværelse, der som en dejlig detalje er udstyret med badekar. På Granly Alle 5A finder du således de ideelle betingelser for, at du kan sætte det personlige præg, som gør denne lejlighed til dit drømmehjem. Boligen har opførselsåret 1969 og er en del af en rød murstensejendom. Ejendommen grænser på skønneste vis op til grønne omgivelser og forsyner dig herudover med mulighed for parkering af både bil og cykel. Det er bestemt også værd at fremhæve den østvendte altan, som kan tilgås fra stuen, og hvor du i private rammer kan nyde den frisk luft og synet af de grønne trækroner. Du bosætter dig i Fovrfeld, tæt på flere gode indkøbsmuligheder, så du hurtigt kan foretage hverdagens indkøb. Dertil er stranden ikke mere end 500 meter væk, når du ønsker at gå en smuk tur eller trænger til et dyp i bølgen blå, og Brillesøerne ligger også i nærheden af ejendommen. På den måde er der masser af natur i området, der tilmed giver dig mulighed for at tilgå alle byens faciliteter, heriblandt havnens nye kvarter med isboder og "beach bar". Esbjerg centrum er også inden for rækkevidde; du kommer f.eks. nemt derhen med bussen, ligesom du kan cykle dertil på ca. et kvarter. Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.  
Granly Alle 5A, 1. th., 6710 Esbjerg V
Pris:
1.125.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
89
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
2.680 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter