fbpx
Plantegning Zoom

VELINDRETTET VILLA I LANDIDYL

Del bolig

På Gønderupgårdvej 185 ledes du på elegant vis op til boligen af den fineste indkørsel. Her inviteres du indenfor til et hjem, der har godt med plads og en rumfordeling i top. Hvis du ønsker at bo i landidyl med alt det bedste, der hører til, er denne villa lige sagen for dig.
 
Villaens 149 kvadratmeter er indrettet med familien in mente. Her inviteres du indenfor til et lyst hjem, hvis samlingspunkt må siges at være det store leverum. Køkkenet er indrettet i et strømlinet look med integrerede hvidevarer, der vil følge dig mange gode år endnu. Desuden er der plads til at møblere en spisestue. Dertil kommer den indbydende stue, som kan indrettes med sofaarrangement og tv-hjørne. Boligen har derudover tre gode værelser, et stort flisebadeværelse med separat bruseniche samt badekar, et gæstetoilet og en entré.
 
Når du ankommer til matriklen, bydes du velkommen af et velholdt hjem med flere tilbygninger med gode anvendelsesmuligheder. Boligen er opført i 1918, og det er i sandhed landidyl, som du kommer til at bo i. Boligens tilbygninger er oplagte til f.eks. opbevaring eller som stald, hvis dit ønske er til det. Du får også en stor, grøn have med i købet, som naturen ligger i direkte forbindelse med. Det store areal kan anvendes efter eget ønske, og der er det skønneste kig til marker og åben himmel. Dertil kommer en terrasse samt en hyggelig gårdsplads, der kan indrettes med forskellige hyggekroge.
 
Med adressen på Gønderupgårdvej 185 kommer du til at udfolde din tilværelse i fredelige omgivelser. Her er der kig til marker og grøn natur, så langt som øjet rækker, mens du blot skal syv kilometer, før du når nabobyen Vrå med en velassorteret bymidte. Der ligger f.eks. både indkøb, skole, børnehave og station i byen, mens du også finder kulturtilbud med bl.a. idrætscenter Vendsyssel og Vrå Bibliotek. Samtidig er beliggenheden ideel til pendleren, da der er nem tilgang til vejnettet, hvor det f.eks. kun tager 15 minutter i bil til Brønderslev.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Gønderupgårdvej 185, 9760 Vrå
Pris:
1.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
149
Grund:
7491
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1918/1971
Ejerudgift pr. md.
1.790 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus