fbpx
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På
Georg Krügers Vej 35, 8600 Silkeborg
0 kr
TYPE
Rækkehus
Boligareal
126
Grund
144
Værelser/rum
4
energimærke
A2010
bygget/ombygget
2014
Georg Krügers Vej 35, 8600 Silkeborg
DEL:
SOLGT! Unikt dobbelthus i to etager til salg i det efterspurgte Sejs-Svejbæk På Georg Krügers Vej 35 ligger dette lækre lavenergi og arkitekttegnet dobbelthus på 126 m2 fra 2014 med et flot energimærke A2010. Huset udskiller sig fra de andre huse på vejen med sin placering, specielt valgte detaljer og forbedringer. Med 126 velindrettet kvadratmeter får du i stueplan et flot og lyst køkkenalrum/stue med wc/bryggers, og på 2.sal et badeværelse og tre lyse værelser. Fra to af værelserne er der udgang til en langstrakt altan, med sol fra sen formiddag til aften. Fra entreen er der adgang fra et flot flisegulv til det kombinerede wc og bryggers. Videre fra entreen kommer du til det store åbne og rummelige køkkenalrum med et over tre meter langt vinduesparti med udgang til haven og der er gulvvarme i hele stueetagen. Indretningen af stueplan er unik sammenlignet med de andre dobbelthuse på vejen, og kommer med mange gode tilvalg. For eksempel gaskogeplader fra Smeg og en stor lækker håndvask i køkkenet. Desuden er der indbyggede spots i både køkken, gang og badeværelser. Andre særlige tilvalg er antenne- og netværksstik i alle rum og indbyggede gulv-til-loft skabe på to af værelserne. Huset er lavet med hvide, vandskurede facader med alu-vinduer. Både foran og bagved huset står det sortmalede plankeværk i flot kontrast til de rene, hvide mure. Foran huset er der en carport og et skur, som er udvidet i forhold til de andre standardbyggede dobbelthuse. I forlængelse af skuret ligger carporten. Bagved huset findes en hyggelig terrasse med veletableret have og drivhus, og et ekstra skur til opbevaring. På terrassen og altanen ovenover er der rig mulighed for mange gode stunder, ikke mindst fordi huset ligger tilbagetrukket fra rækken af de andre huse. Der er masser af grønne områder omkring huset, som bliver passet af grundejerforeningen. Desuden findes der to legepladser blot et stenkast derfra, og med en lang og bred vej foran huset er der masser af plads for børn at boltre sig på. I gåafstand til huset er der både daginstitution, skole, sportshal, multihus og togstation - og ikke mindst sø og skov. Sejs-Svejbæk er med god grund et attraktivt område. Omgivet af vand og skov til alle sider og med kort afstand til Silkeborg har byen alt, hvad man har brug for - indkøbsmuligheder, institutioner og et rigt foreningsliv. Der er desuden kort afstand til motorvejstilkørsel, så det er hurtigt og nemt at komme til Aarhus og Herning.


Sagsnr. 192SK-001114
Kontantpris 0 kr.
Udbetaling 0 kr.
Ejerudgift pr. md. 0 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Badeværelser 2
Charlotte Klejs Vagner - Brikk Ejendomsmægler
Charlotte Klejs Vagner

[email protected] 25942052

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!