fbpx
Plantegning Zoom

ATTRAKTIVT OG INDBYDENDE KOLONIHAVEHUS I EN GOD HAVEFORENING

Del bolig

Drømmer I om en skøn, arkitekttegnet oase ikke langt fra storbyen, og har I brug for at udnytte både weekender og ferier med små syslerier og hyggelige haveprojekter? Så er dette udsøgte fuldt fundamenterede kolonihavehus i områdets mest attraktive forening med sikkerhed noget for jer. Her går den klassiske arkitektur hånd i hånd med et veldisponeret indre, som sikrer jer både lys og luftige arealer – og det hele kan netop blive jeres.I får intet mindre end 50 kvadratmeter til at boltre jer i indendørs, og de fordeler sig helt uden spildplads. Størstedelen skal findes i det lyse og indbydende alrum, der på allerfineste vis forbinder stue, spisestue og køkken i ét. Her kan I nyde godt af den gode loftshøjde med brede vinduespartier, som sørger for at solens stråler kan skinne ind og ud over de mange fine detaljer, der blandt andet tæller glatte vægge, lyse gulve og blotlagte bjælker. I forlængelse heraf kommer et badeværelse med separat bruseniche samt et regulært soveværelse med plads til alle nødvendighederne. Som I nok kan høre, er der godt med plads til at udfolde ferie- og fritidstilværelsen med så gode rum; og der er tilmed rig mulighed for at invitere både venner og familie over til måltider, hygge og leg i det rummelige alrum.De gode elementer fortsætter med videre udenfor, hvor I først og fremmest kan beskue den klassiske og charmerende træfacade. Den er malet en spændende og indbydende solgul med kontrastfyldte røde rammer om vinduer, dørindgange og taget. I forlængelse af boligen kommer både opbevaringsrum, en hyggelig have samt en række terrasser, hvoraf enkelte er overdækkede, således at I kan til- og fravælge både sol og skygge alt efter behov.I bliver en del af et OF Harrestrup, som er en attraktiv og veldrevet ejerforening med et levende socialt miljø. Området omringes af naturskønne omgivelser, hvor I har fri afbenyttelse af de rekreative arealer langs Harrestrup Å og de brede græsarealer med enkelte områder med skovdække. Der er desuden nem adgang til både motorvejen og et nærliggende busstoppested, således at der er nemme adkomstmuligheder med både bil og offentlig transport.Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Gefionvej 9, 2740 Skovlunde
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
AllotmentHut
Boligareal:
50
Grund:
454
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
1.224 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus