fbpx
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På
Fyrrelunden 46, 2635 Ishøj
0 kr
TYPE
Rækkehus
Boligareal
117
Grund
201
Værelser/rum
4
energimærke
C
bygget/ombygget
1978
Fyrrelunden 46, 2635 Ishøj
DEL:
SOLGT! FLOT, LYST OG INDFLYTNINGSKLART GÅRDHAVEHUS I POPULÆR BEBYGGELSE Er I en børnefamilie på boligjagt, eller hører I måske til førstegangskøberne, der leder efter hus og have i pendlervenlig afstand til København? Så glæd jer, for nu vender vi blikket mod Fyrrelunden 46, hvor I kan overtage nøglerne til et lyst, lækkert og indflytningsklart gårdhavehus med en attraktiv adresse. Der er perfekte betingelser for børnefamilierne og seniorer her i den populære bebyggelse, Strandgårdsparken, hvor naboskabet trives, og hvor børnene trygt kan lege på de flotte legepladser. Bebyggelsen består af små, lukkede veje, og hver vej har sin helt egen legeplads, så børnene er aldrig mere end få skridt fra hjemmet. De nære omgivelser er altså helt i top, og der er også mange ting at glæde sig over i det lidt større perspektiv. I er flyttet til Ishøj, hvorfra både motorvejen og S-toget på omkring tyve minutter forbinder jer med det inderste København, så vejen er banet for en pendler i familien. I det daglige vil I desuden sætte pris på, at der fra jeres hoveddør er gå afstand til både daginstitution, skole og idræts faciliteter. Rækkehuset er fra 1978, og udadtil præsenterer det sig med en klassisk rødstensfacade og mørke vinduesrammer, mens I indendøre finder 117 veludnyttede m2, der bærer præg af både vedligehold og moderne istandsættelser. Huset er energiopvarmet med varmestyring, hulmursisoleret Overalt i hjemmet møder I en lys og venlig atmosfære, der gør det nemt at føle sig hjemme. I kan desuden glæde jer over den gode planløsning, der får det optimale ud af boligens kvadratmeter, og den giver jer blandt andet en separat værelsesafdeling med et nydeligt gæstetoilet, tre værelser samt et lækkert nyere badeværelse med gulvvarme og ventilation. I finder desuden et praktisk bryggers med vaskefaciliteter med egen indgang, og herefter går turen videre til hjemmets naturlige samlingssted, nemlig køkken/alrummet og stue, der ligger i åben forbindelse. I opholdsrummet vil I bemærke alt fra køkkenets tidløse design til det lyse trægulv, ovenlys pyramidevinduer og det naturlige lysindfald. Stuen er indrettet med en række brede vinduespartier, der giver jer udsigt til gårdhaven, og herude vil sommerdagene flyve afsted. Haven er privat og tilbyder både en stor træterrase samt lidt græs, så der skal ikke bruges tid på havearbejde, og I kan i stedet nyde de mange soltimer og det gode selskab. Hurtig overtagelse er mulig. Bestil en fremvisning med det samme.


Sagsnr. 192SK-001474
Kontantpris 0 kr.
Udbetaling 0 kr.
Ejerudgift pr. md. 0 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Badeværelser 1
Morten Holm Lønberg

[email protected] 27380304

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!