fbpx

DEJLIG 2-VÆRELSES MED EGEN TERRASSE OG NEM TILGANG TIL SILKEBORG CENTRUM

Del bolig

Flot lys og veldisponeret indretning - kig over grønne arealer og dejlig terrasse - tæt på både natur og byliv - dette og meget mere er netop, hvad I kan glæde jer til, når vi byder velkommen indenfor i denne skønne lejlighed, der med sine 64 kvm egner sig perfekt til både det unge par, singlen, der ønsker god plads, eller seniorerne, der drømmer om en nem og bekvem hverdag i forbindelse med naturen og samtidig i nem tilgang til byens pulserende liv!

Beliggende med kort afstand til motorvejen Århus - Herning.

Lejligheden befinder sig i stueplan i den flotte rødstensejendom fra 1986, der fremstår gedigen og vedligeholdt. Denne placering giver jer en dejlig fliseterrasse, der fortsætter ud på det grønne og tillukkede fællesareal, som I kan tilgå fra stuen og det tilhørende alrum. På den måde får I en helt særlig udnyttelse af lejligheden, da den er med egen terrasse og fælles “have” lige udenfor - lidt som et rækkehus men til en mere formidabel pris.

Indendøre kan I se frem til en særdeles veludnyttet plantegning, der formår at udnytte lejlighedens kvm med både entré, bryggers med vaskefaciliteter, rummeligt badeværelse, dejligt værelse med mulighed for god skabsplads og sidst men ikke mindst venter det fantastiske alrum, der både består af et pænt køkken og og en meget lys stue. Alle lejlighedens rum nyder godt af det dejlige lysindfald, og særligt alrummet formår at samle lejligheden i ét og bringe naturen med indenfor.

Med nøglerne til denne bolig bosætter I jer i Silkeborgs sydvestligste bydel, Funder, der både har egen skole, institution, foreningsliv og ikke mindst butikker, hvor I kan klare alle hverdagens fornødenheder. På trods af, at I får dette rolige og attraktive “forstadsliv” med skøn natur tæt på, så befinder I jer ikke mere end blot 5,3 km fra Silkeborg Station og det travle byliv, hvilket også gør det til en særdeles oplagt pendler placering!

Kontakt os allerede i dag, hvis I kan se jer selv i disse skønne og bekvemmelige rammer med alt det vigtigste tæt på for en velfungerende og nem hverdag!


Fundervænget 21, 8600 Silkeborg
Pris:
995.000 kr.
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
64
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1986
Ejerudgift pr. md.
1.538 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter