fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Nyistandsat 2 værelses med stor solrig altan

Del bolig

SOLGT!

NYISTANDSAT 2 VÆRELSES MED STOR SOLRIG ALTAN

S-toget tager jer stort set lige til døren, for der er under 300 meter fra Virum Station til jeres gadedør. I flytter altså ind på en attraktiv og yderst central adresse med direkte og nem forbindelse til København. Samtidig kommer I til at bo i hyggelige Virum, hvor I finder alt, hvad I har brug for; der er få skridt til både indkøb og specialforretninger, og samtidig kan byen prale af en masse skøn natur. Virum ligger nemlig som en smørklat mellem flere af de store, nordsjællandske søer, og I kan også nyde lange gåture i den friske luft ved Geelskov.

Der er altså mange ting at glæde sig over ved adressen, og det samme gør sig gældende for jeres nye hjem. I bydes velkommen hjem af en klassisk ejendom med byggeåret 1946 med gode parkeringsmuligheder, fælles have og eget kældderum. Her venter jeres lejlighed oppe på første sal; en perfekt placering, som giver afstand til gadebilledet, men som samtidig sørger for, at der ikke er langt op til hoveddøren.

Førstehåndsindtrykket er helt i top, når I træder indenfor i lejligheden, for her møder I 52 m2 bolig, der alle bærer tydeligt præg af en gennemgribende istandsættelse, som har efterladt boligen lys, lækker og fuldstændig tidssvarende. Køkken og bad er eksempelvis nyt med stilrent design, og det betyder, at her i hjemmet går de moderne løsninger hånd i hånd med den originale charme, som kommer i form af alt fra plankegulve til stuens elegante stukloft.

I forbindelse med renoveringen er badeværelset blevet udvidet, så I kan glæde jer over den separate bruseniche, og derudover er der både væghængt toilet og opbevaring. I køkkenet derimod finder I fin plads til madlavningen, og som et ekstra plus er der installeret en opvaskemaskine. Kort fortalt, så er lejligheden lige til at flytte ind i og kan overtages hurtigt.

Som om alt dette ikke var nok, har lejligheden også sit helt eget uderum, for i forlængelse af stuen folder altanen sig ud med mange gode kvadratmeter og et lækkert trægulv. Her kan I indrette jer med både en hyggelig solkrog og farverige blomster i altankasserne, og således er scenen sat for de fremtidige sommerdage.

Velkommen hjem!

Frederiksdalsvej 101A, 1., 2830 Virum
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
52
Værelser:
2
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1946
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

André Bøgelund

Ejendomsmægler ab@brikk.dk +45 53539898

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus