fbpx
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På
Frederiksdalsvej 101A, 1 th 2830 Virum
0 kr
TYPE
Ejerlejlighed
Boligareal
52
Grund
0
Værelser/rum
2
energimærke
F
bygget/ombygget
1946
Frederiksdalsvej 101A, 1 th 2830 Virum
DEL:
NYISTANDSAT 2 VÆRELSES MED STOR SOLRIG ALTAN S-toget tager jer stort set lige til døren, for der er under 300 meter fra Virum Station til jeres gadedør. I flytter altså ind på en attraktiv og yderst central adresse med direkte og nem forbindelse til København. Samtidig kommer I til at bo i hyggelige Virum, hvor I finder alt, hvad I har brug for; der er få skridt til både indkøb og specialforretninger, og samtidig kan byen prale af en masse skøn natur. Virum ligger nemlig som en smørklat mellem flere af de store, nordsjællandske søer, og I kan også nyde lange gåture i den friske luft ved Geelskov. Der er altså mange ting at glæde sig over ved adressen, og det samme gør sig gældende for jeres nye hjem. I bydes velkommen hjem af en klassisk ejendom med byggeåret 1946 med gode parkeringsmuligheder, fælles have og eget kældderum. Her venter jeres lejlighed oppe på første sal; en perfekt placering, som giver afstand til gadebilledet, men som samtidig sørger for, at der ikke er langt op til hoveddøren. Førstehåndsindtrykket er helt i top, når I træder indenfor i lejligheden, for her møder I 52 m2 bolig, der alle bærer tydeligt præg af en gennemgribende istandsættelse, som har efterladt boligen lys, lækker og fuldstændig tidssvarende. Køkken og bad er eksempelvis nyt med stilrent design, og det betyder, at her i hjemmet går de moderne løsninger hånd i hånd med den originale charme, som kommer i form af alt fra plankegulve til stuens elegante stukloft. I forbindelse med renoveringen er badeværelset blevet udvidet, så I kan glæde jer over den separate bruseniche, og derudover er der både væghængt toilet og opbevaring. I køkkenet derimod finder I fin plads til madlavningen, og som et ekstra plus er der installeret en opvaskemaskine. Kort fortalt, så er lejligheden lige til at flytte ind i og kan overtages hurtigt. Som om alt dette ikke var nok, har lejligheden også sit helt eget uderum, for i forlængelse af stuen folder altanen sig ud med mange gode kvadratmeter og et lækkert trægulv. Her kan I indrette jer med både en hyggelig solkrog og farverige blomster i altankasserne, og således er scenen sat for de fremtidige sommerdage. Velkommen hjem!


Sagsnr. 192SK-001201
Kontantpris 0 kr.
Udbetaling 0 kr.
Ejerudgift pr. md. 0 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Badeværelser 1
André Bøgelund

[email protected] 53539898

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!