fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT TOVÆRELSES MED FIN ALTAN MIDT PÅ AMAGERBRO
 

Del bolig

Lige i starten af Amager folder Amagerbro sig ud med nogle af øens mest eftertragtede adresser - og netop her kan I nu få hjemme, nærmere bestemt på den centrale Frankrigsgade, hvor I skal sætte kurs mod nr. 17. Vi har på 1. sal fornøjelsen af at udbyde en pæn og velholdt toværelses lejlighed på 56 delevenlige m2 i selskab af en hyggelig altan. Det kan blive en skøn base for såvel de studerende venner som singlen eller det unge par, der drømmer om første fælles hjem.
 
Amagerbros adresser er som sagt i høj kurs - og med god grund. Det stemningsfulde kvarter byder på kaffebarer, fortovscaféer, vinbarer, butikker, shopping i Amager Centret og meget, meget mere. I har kun 250 meter til Amager Centret og få skridt længere til metrostoppet ved Amagerbro Station, og så kan I slentre direkte ud til et mekka af butikker og takeaway på Amagerbrogade. Derudover placerer kvarteret sig midt mellem skøn natur på Fælleden og ved Amager Strandpark, og I har en kort cykeltur til såvel Indre By som diverse uddannelsesinstitutioner; heriblandt KUA og ITU.
 
Vender I blikket mod adressen, bliver I mødt af en klassisk gulstensejendom fra 1940, og her ligger lejligheden i en høj førstesal, så I kommer til at bo med fin afstand til gadebilledet. Heroppe træder I indenfor til en ægte københavnerlejlighed med alt, hvad det indebærer af sjæl og charme, så I kan nyde synet af mange fine detaljer: fyldningsdøre, originale gerigter, gennemgående plankegulve og et flot stukloft, der sætter prikken over i’et i stuen.
 
Hjemmet bærer præg af vedligehold og løbende opdateringer; se eksempelvis køkkenet, som byder på stilrent design og lækre forhold for madlavningen. Her er plads til en lille bænk, og åbne hylder kan give plads til jeres fineste keramik. Derudover byder den delevenlige planløsning på et flisebadeværelse med brus, et soveværelse mod den rolige gård og en dejlig stue, hvor I kan slå dobbeltdøren op til jeres private uderum på altanen - et perfekt sommerspot med mange gode soltimer.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Frankrigsgade 17, 1. th., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
56
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1940
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE sm@brikk.dk +45 30140168

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus