fbpx
Plantegning Zoom

ARKITEKTTEGNET VILLA MED EFTERTRAGTET BELIGGENHED I LYNGBY - FJERNVARME ÅR 26-30!

Del bolig

NB: huset er ikke møbleret // all furnitures are not longer in the house

I kan nu blive de nye, lykkelige ejere af den arkitekttegnede villa på Fortunparken 4 i Lyngby - få minutter fra Dyrehaven og med alle hverdagens fornødenheder tæt på. Som pladskrævende børnefamilie er det kort sagt oplagt at flytte ind her

Denne etplansvilla er opført i 1962, og den er tegnet af arkitekt Steen Højbye Rasmussen, som på daværende tidspunkt arbejdede på Arne Jacobsens tegnestue. Huset er har fine detaljer og gennemtænkte løsninger, og det er bygget i gode, gedigne og holdbare materialer. Den 931 kvadratmeter store matrikel ligger som en koteletgrund med masser af privatliv, og den er anlagt med brostensbelagt indkørsel samt gårdhave, Carport og en skøn have med grøn beplantning og udsigt til marker, samt solrige terrassemiljøer.

Boligen fordeler sig over 156 kvadratmeter, og planløsningen giver både plads til samvær og privatliv. Der venter tre regulære og møblerbare værelser, hvoraf det ene evt. kan opdeles i to, og planløsningen byder ligeledes på et gæstetoilet, et badeværelse, et rummeligt bryggers og et funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer. Vi har gemt det bedste til sidst, for afslutningsvis kan I glæde jer over husets store, lysfyldte og hyggelige vinkelstue, som bl.a. har blotlagt murstensvæg, indmuret pejs og direkte udgang til terrassen og haven. Boligen har en helt særlig charme over sig, som er svær ikke at forelske sig i - og der er endda mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg, hvis I ønsker det.

Villaen er placeret i et hyggeligt og trygt villakvarter, og vi kan oplyse, at det er det hus i hele Fortunparken, som har den højeste bevaringsværdighed. Dyrehaven bliver praktisk talt jeres baghave, så I har altså masser af skønne gåture i grønne omgivelser i vente. Som en ekstra bonus kan ungerne cykle til Trongårdsskolen på tre minutter ? eller I kan cykle til Kongens Lyngbys bugnende handelscentrum på otte minutter.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Fortunparken 4, 2800 Kongens Lyngby
Pris:
8.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
156
Grund:
931
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
6.056 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter