fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG INDBYDENDE LEJLIGHED MED EN CENTRAL PLACERING I AALBORG

Del bolig

Tæt på både Aalborg Centrum og byens maritime havnemiljø udbydes denne moderne og indflytningsklare lejlighed, som henvender sig til et bredt købersegment: Her kan såvel parret og singlen i alle livets faser som førstegangskøberen, forældrekøbet og de samboende venner nemt finde sig til rette.
 
Indendørs venter 50 veldisponerede kvadratmeter helt uden spildplads. De fordeler sig på et regulært værelse, en god stue, et badeværelse med separat bruseniche og et køkken i åben forbindelse med entréen. Både stuen og værelset har plads til alle nødvendighederne, og de er dejligt lyse og indbydende takket være lysindfaldet fra de brede vinduespartier, som får lov til at skinne ind og ud over de glatte hvide vægge og de lækre plankegulve; og da rummene befinder sig i hver sin ende af lejligheden, kan de samboende venner nemt og bekvemt få sig et værelse hver. Fra begge afdelinger er der desuden store vinduespartier, der med deres hhv. øst- og vestvendte orientering giver jer rig mulighed for at nyde både morgen- og aftensolen. Køkkenet og badeværelset er slutteligt i flot stand med strømlinet og moderne inventar, der med sikkerhed vil kunne følge jer i mange gode år endnu.
 
Lejligheden er beliggende i bygningens stueetage, hvilket gør den let tilgængelig for både den ældre og yngre beboer. Ejendommen er hertil opført i 2005, hvilket sikrer jer kvalitative og gedigne materialer inde som ude, hvor den tidstypiske facade viser sig med røde mursten og store vinduespartier, som sørger for godt med lys og luft til de mange lejligheder. Der er mulighed for at parkere bilen efter først til mølle-princippet, og bag murene finder I det rummelige gårdmiljø til deling med resten af karréen.
 
Med adresse på Estlandsgade 9 bosætter I jer med nem adgang til både byen og vandet. I har gå- og cykelafstand til alt det bedste, Aalborg tilbyder, og som tæller både hyggelige spisesteder, et velassorteret handelsstrøg og et væld af kulturelle tilbud. Et par hundrede meter mod syd ses Østre Anlæg, og mod nord venter Limfjorden, og de skaber tilsammen nogle grønne og maritime rammer, hvor I har rig mulighed for at komme helt ned i gear.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Estlandsgade 9, st.. th., 9000 Aalborg
Pris:
1.275.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
50
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2005
Ejerudgift pr. md.
1.658 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus