fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Drømmer du om at bo centralt på Vesterbro, og ønsker du at kalde en af de karakteristiske rækkehuse i Humleby for dit nye hjem? Så er denne bolig på Ernst Meyers Gade 7, som tilmed byder på en velindrettet planløsning, betagende detaljer og en top beliggenhed, ideel til dig. Boligen kan tilmed også deles op I to lejligheder. 

Rækkehuset råder over 137 kvadratmeter, som fordeler sig på kælder, stue, førstesal, anden sal og loft. Når du træder ind i hjemmet, bydes du velkommen af entréen og gangen. Herfra ledes du videre ind i leverummet, hvor der er plads til tv-stue og spisestue. Rummet prydes af stuk i loftet, og der er en yndig pejs, som skaber en hyggelig atmosfære. Der er åben forbindelse til det lyse køkken, som med sine flotte køkkenfliser skaber et pift af farve. Fra spisestuen er der nedgang til baghaven. Desuden er der et fint gæstetoilet på denne etage.

Følger du trappen ned i kælderen, finder du et badeværelse med indbygget skab og fire disponible rum, hvoraf et har vaskefaciliteter. Tager du imidlertid trappen op til hjemmets første sal, ledes du op til en stor repos. Her finder du et nyere og stort badeværelse med messing armaturer og to store værelser, som du kan indrette efter eget ønske. Imens er hjemmets anden sal ideel at anvende som sin egen afdeling, da der er køkken, repos, gæstetoilet og et separat leverum, som enten kan benyttes som stue eller som soveværelse. Desuden råder rækkehuset over et loft, så der er sørget for de praktiske opbevaringsløsninger.

Den charmerende ejendom er bygget i 1888, og med sin karakteristiske murstensfacade og dannebrogsvinduer fremstår den flot og velholdt. Tilmed bydes du på gode udearealer, da der medfølger både have og terrasse, som ligger på hver sin side af huset, så du er sikret de bedst mulige chancer for at nyde solens stråler. Begge steder kan du indrette med en udendørs spisekrog og et loungeområde, og ved terrassen finder du også et skur. Boligen har fået nyt tag, vinduer og fransk altan omkring 2014. 

Rækkehuset har en central beliggenhed på Vesterbro, og du kommer til at bo et stenkast væk fra alt det bedste, som bydelen har at byde på. Der er blot 200 meter til Enghaveparken, hvor du kan nyde en spadseretur eller lade børnene benytte legepladsen, og der er 400 meter til Enghave Plads, hvor du finder et væld af caféer, barer og butikker. Som den nye ejer af rækkehuset kommer du derfor til at være nær byens pulserende muligheder, samtidig med at du sikres en tilværelse i rolige omgivelser i Humleby.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Ernst Meyers Gade 7, 1772 København V
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
137
Grund:
73
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1888/1931
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus