fbpx
Plantegning Zoom

STEVNSTRUP – PÅ UDKIK EFTER EN VILLA SOM IKKE ER SÅ PÅVIRKET AF HØJE ENERGIAFGIFTER? SÅ SE LIGE HER !

Del bolig

GEDIGEN OG GENNEMFØRT 1-PLANSVILLA M/MURET GARAGE OG SMUKT ANLAGT LUKKET/UGENERT HAVE!

I udkanten af den hyggelige landsby Stevnstrup lidt uden for Randers ligger en 70’er-villa godt i et nyere villakvarter, tæt på Gudenåen, kupperede landskaber og nem adgang til alle dagens gøremål står klar til at danne rammen om en rar og enkel hverdag for børnefamilien eller parret i alle aldre.


En god planløsning på 133 kvm breder sig over ét plan og kan udvikles og formes, så den passer jeres familiebehov. Eksempelvis er der meget nem mulighed for at etablere et ekstra værelse, så I i stedet for to, får i alt tre gode værelser. Efter en eventuel etablering rummer hjemmet dog stadig hele to opholdsrum i direkte forbindelse med hinanden, hvor det ene er et køkken-alrum med pæne flisegulve, og det andet er et lyst stuemiljø med pejs og rustik murstensvæg i enden. Stueetagen rummer også to badeværelser - et i hver ende af villaen, samt en for- og en baggang, sidst hvor der er nedgang til en kælderetage på 75 kvm indeholdende stort vaskehus/brygges med god tørreplads, samt flere disponible rum til fri afbenyttelse - oplagt til f.eks. fitnessrum, gamer-rum eller slet og ret teenageafdeling - som vil blive højt værdsat! Fyrrum med fastbrændselsfyr.


Villaen opvarmes med fastbrændsel, suppleret med solceller og luft-til-luft Varmepumpe, hvilket giver mulighed for at holde den årlige varmeudgift under kr. 10.000,00 - selv i dagens Danmark!! BEMÆRK! Sælger lader 15 m3 tør brænde medgå UB i handel i 2022!!


Ejendommen giver jer planløsning, der nemt kan tilgodese, hvad end jeres behov og krav er. Udover den gode rumfordeling, får I også et stort og velanlagt havemiljø med sydvendt placering og rolig stemning. Én træterrasse med blomster placerer sig mod øst ved garagen og byder på drivhus samt nedgang til kælderen. Baghaven beklædes med grøn plæne, flagstang og flere solkroge; bl.a. en stor fliseterrasse samt en hævet træterrasse med havepejs i natursten placeret under espalier mellem grønne planter og buske. Derudover står der på grundens nordvestlige hjørne et opdelt cykel/brændeskur på ca. 10-11 kvm. 

I denne del af haven finder I ligeså en udkigspost med udsigt Gudenå-dalen, til vidtstrakte marker, så langt øjet rækker. I placeres midt i et nyere villakvarter på en lukket udstykning lige ud til åbne marker, kuperet landskab og med Gudenåen samt fiskevand inden for kort rækkevidde. Den naturrige hverdag ledsages af en tryg og nem vej via stier til skole såvel som til børnehave og sportshal. Her er også aktiv idrætsforening med nyt klubhus. Skal weekenderne stå på spændende aktiviteter, så besøg moutainbikeruterne, trætopsklatrebane, Fladbro Kro, Randers Golfklub eller måske Aarhus, som I kan komme til med tog fra både Langå og Randers.


Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Erantisvej 9, 8870 Langå
Pris:
1.768.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
133
Grund:
1164
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
1.973 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter