fbpx
Plantegning Zoom

SOMMERHUS MED DEJLIG HAVE TÆT PÅ VANDET OG ØLSTED

Del bolig

Fin udsigt til fjorden. Drømmer I om et sommerhus, der tilgodeser alle behov i forhold til både indretning og beliggenhed? I så fald har vi sommerhuset til jer, da dette tilbyder alt det og mere til, så læs endelig med, når vi præsenterer alle detaljerne. Beliggenheden er bestemt et nærmere kig værd, for sommerhuset ligger i fredelige omgivelser, hvor udeliv og indkøbsmuligheder kombineres på bedste vis. Sommerhuset er nemlig beliggende kun et stenkast fra Roskilde Fjord, hvor vandet byder sig til med sin glimten og naturskønne ro, samtidig med I kan cykle eller køre til Ølsted 4 km derfra og besøge en bred vifte af indkøbsmuligheder, spisesteder og takeaway-muligheder. Udgangspunktet for ro og fred er på plads her på Egevangen 4. Sommerhuset ligger på et lukket vænge. Udsigten til vandet kan nydes både fra vejen, terrassen og stuen. I bliver ejere af et ganske velholdt fritidshus fra 1965, der giver jer gode muligheder for udeliv - den store, medgørlige have er særdeles velanlagt og indbyder til lige dele leg og afslapning. Børnene kan lege på plænen, og I kan finde plads til forskellige grønne hyggekroge, hvor I kan slænge jer under solen. Den store, sydvendte træterrasse, der har udgang fra stuen af, har mulighed for overdække, så I kan nyde måltiderne udendørs i læ såvel som under åben himmel, og et flisebelagt terrassemiljø har plads til liggestole og havemøbler. Desuden er der værksted og anneks. Vi skal ej forglemme praktikken, for inden døre venter 72 kvm, der er så veldisponerede, at sommerhuset fremstår større end først antaget. Det lyse køkken er udstyret med alle de nødvendige hvidevarer og godt med skabsplads, så I får de bedste betingelser for madlavningen. Der er åbent ind til de to stuer, der tilsammen udgør den bedste kulisse for sommerhusturen; I kan møblere jer med langbord i den ene og sofaarrangement samt tv-hjørne i den anden. Entréen er udformet med indbyggede skabe, så I kan hænge overtøjet, og I kan indrette de to rummelige værelser efter eget ønske. Slutteligt kommer et moderne badeværelse, der udfolder sig med vaskefaciliteter, væghængt toilet og rainshower. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Egevangen 4, 3310 Ølsted
Pris:
1.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
72
Grund:
1200
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1965/1968
Ejerudgift pr. md.
1.611 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus