fbpx
Plantegning Zoom

2-VÆR. ANDELSBOLIG I STUEETAGEN MED FRITLIGGENDE TERRASSEHAVE

Del bolig

Nu har vi fornøjelsen af at udbyde denne andelslejlighed med egen have, og den passer perfekt til den enlige eller parret - unge som ældre. Her venter en adresse tæt på stranden og en hverdag tæt på alt du skal bruge, som offentlig transport og indkøbsmuligheder. Velkommen til Egeskovvej 34.
 
Kom med ind i stueetagen i denne ejendom, hvor du møder en fin lejlighed, der blandt andet er indrettet med et godt soveværelse og et flisebadeværelse med separat brus og vaskefaciliteter. Stuen har et rart lysindfald og kan nemt indrettes med både et sofahjørne og med en spiseplads i den anden ende. 
 
Fra stuen har du tilgang til køkkenet, der har alt i hårde hvidevarer klar til dig - og tilbage i stuen kan du også slå døren op og træde ud på din helt egen terrasse, hvor der er god plads til at indrette sig med møbler og planter. Haven er indrammet af en høj hæk, så du er sikret privatliv, når grillhygge og kaffen skal nydes i ro og mag.
 
Selve ejendommen er opført i 1988, og den har et klassisk udtryk med røde mursten. Her er der desuden gode parkeringsforhold i bebyggelsen og tæt på din hoveddør. Veldrevet forening med god økonomi. Du får hjemme i Vallensbæk Strand. Med denne beliggenhed har du fornøjelsen af naturskønne områder, og alt du skal bruge i hverdagen findes i nærheden.
 
Fra lejligheden er der under 500 meter til nærmeste busstoppested, mens en gåtur på ti minutter bringer dig til nærmeste supermarked. Hop på cyklen og nå Tranelunden Skov eller Vallensbæk Strand, der ligger fire kilometer fra hjemmet. 
 
Oplev den dejlige stemning om sommeren ved Vallensbæk Havn, hvor der er mulighed for at stå på paddleboard i havnebassinet eller nyde en frokost på en af de hyggelige caféer. Sidst, men ikke mindst, har du S-toget ved Vallensbæk Station under én kilometer fra boligen, og på blot 20 minutter kan du således nå København H.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Egeskovvej 34, 2665 Vallensbæk Strand
Pris:
1.134.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
63
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1988
Købspris
1.134.000 kr.
Boligydelse pr. md.
3.968 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus