fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

SOLGT!

MURERMESTERVILLA MED TO SEPARATE LEJLIGHEDER I UDKANTEN AF SKIBHUSKVARTERET

Vi befinder os i et af Odenses mest eftertragtede villakvarterer, nemlig Skibhuskvarteret, hvor Døckerslundvej skærer igennem med sine smukke, gamle murermestervillaer. I nummer 131 åbner vi nu dørene for ikke bare ét men hele to hjem plus en kælder, hvor mulighederne for alvor folder sig ud.

Og hvordan kan det lade sig gøre? Den flotte, store murermestervilla fra 1948 er nemlig inddelt i to separate treværelses lejligheder, og i kælderen, der ikke er godkendt til beboelse, er der tillige indrettet gode og brugbare rum, som også nærmest præsenterer sig som en lejlighed i sig selv med alt det nødvendige. Huset er opført i røde mursten med matchende tegl på taget samt nye vinduer, og som velkomstkommité folder fliserne sig ud foran huset som parkeringsplads for husstandens biler. Haven vender mod syd og inviterer til masser af sommerhygge matriklens beboere imellem, og for børnene, ja, der venter en helt fantastisk mulighed for at finde nye legekammerater. Grænsende op til haven ligger nemlig et grønt fællesareal som den perfekte scene for fodboldkampe naboerne imellem, hvor gode venskaber får de bedste betingelser for at blomstre op.

Inde i selve huset er lejlighederne delt op i stueplan og førstesal (samt selvfølgelig den høje, tørre og utroligt brugbare kælder). De to reelle lejligheders planløsninger er næsten ens med tre værelser, køkken, badeværelse og entré, og samme historie findes i kælderen, hvor de tre værelser er byttet ud med fire disponible rum. Stilen varierer fra lejlighed til lejlighed, men én ting er sikkert - hyggen får lov til at spille hovedrollen. Der er stadig masser af originale detaljer at forelske sig i med bl.a. flotte plankegulve. Alle køkkener er velekviperede med de nødvendige hårde hvidevarer, og også badeværelserne tager sig nydeligt ud.

Med nøglerne til ejendommen her får man adresse i et af de bedste områder, Odense har at byde på. Selvom man befinder sig i udkanten af Skibhuskvarteret, er der ingen, der sætter spørgsmålstegn ved områdets popularitet, der særligt er i høj kurs blandt børnefamilier. Det skyldes blandt andet kvarteret to gode skoler og beliggenheden i cykelafstand fra centrum foruden gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, busforbindelser lige i nærheden.

Mulighederne er mange, og der er med garanti endnu flere, når herligheden tages i nærmere øjesyn!

Døckerslundsvej 131, 5000 Odense C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
162
Grund:
484
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus