fbpx
Plantegning Zoom

MURERMESTERVILLA MED UDSIGT OG BELIGGENDE I DET ATTRAKTIVE GAMMELGÅRDS SKOLEDISTRIKT

Del bolig

  324 ETAGE KVADRATMETER VILLA MED SJÆL OG CHARME — STORE LYSE RUM — SKØN UDSIGT — KNAP 3 KM TIL ÅRHUS RÅDHUS — HØRER UNDER GAMMELGÅRDSSKOLEN AABYHØJ — 40 M2 SOLRIG UGENERT ALTAN — 200 M HERFRA BUS HVERT 10. MINUT —BELIGGENDE FOR ENDEN AF LUKKET VILLAVEJ. STUEETAGEN: I stueetagen findes tre lyse stuer en suite. Der er henholdsvis to- og trefløjede glasdøre, der kan åbnes helt op mellem stuerne. Lyset vælter ind i alle tre stuer. Der er adgang til den 40 m2 store sydvestvendte altan fra to af stuerne. Det vil være oplagt at lave et stort køkken/alrum i stuen med skifer-gulv og den store Velfac skydedør til altanen. Desuden er her entre med garderobeskab, gæstetoilet og et køkken af ældre dato. Altanen er noget ganske særligt, med sol fra tidlig på dagen til omkring solnedgang, plads til liggestole, udekøkken/grill, mange gæster og krukker med hortensia, rhododendron, roser, persille og tomater. - Kun fantasien sætter grænser. Man kan sidde ugenert på altanen og lade blikket glide ud over den frodige naturprægede have mod sydvest. 1. SAL: 1. salen rummer et 30 m2 stort soveværelse (tidligere to værelser) med en skøn udsigt over hele byen. Endvidere er her et gæsteværelse, et badeværelse af ældre dato (med badekar, opbevaring og håndvask), og et seperat rum med toilet og håndvask og endelig er her også et rum til opbevaring. KÆLDERETAGEN: Gennemrenoveret høj lys kælder på 140 m2 med gulv i niveau med haven. 32 m2 af kælderarealet er godkendt til demonstrationslokale, og her er der et præsentabelt egeparket-gulv. Tre af de store rum har store sydvestvendte vinduespartier mod haven. Her er også et lille køkken, 2 badeværelser og en vaskesøjle. Her er masser af plads at boltre sig på, med rig mulighed for at have hjemmekontor, bordtennisrum, legerum eller plads til andre aktiviteter for alle beboerne i huset med de ialt 324 etagekvadratmeter.  
Degnebakken 2, 8210 Aarhus V
Pris:
5.498.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
184
Grund:
822
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1950
Ejerudgift pr. md.
3.882 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter