fbpx
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På
Christian X’s Alle 168, 2800 Kongens Lyngby
0 kr
TYPE
Villa
Boligareal
165
Grund
645
Værelser/rum
6
energimærke
D
bygget/ombygget
1926
Christian X’s Alle 168, 2800 Kongens Lyngby
DEL:
SOLGT! FLOT ERHVERVSEJENDOM MED SUPER BELIGGENHED - MULIGHED FOR KONVERTERING TIL BOLIG Ejendommen har tidligere været en familiebolig og er idag en erhvervsejendom. Ejendommen er beliggende i et villakvarter og der er derfor en mulighed for konvertering til bolig igen. Det kræver en endelig godkendelse hos kommunen. Hvis I er på udkig efter en flot ejendom med god plads, der straks vil skabe det rigtige førstehåndsindtryk, så har vi lige det, I søger - og beliggenheden er tilmed helt perfekt! Vi befinder os på Christian X's Alle 168 i Lyngby, hvor ejendommen ligger med kort afstand til institutterne, skoler, Lyngby Station og selvfølgelig Lyngby Hovedgade med butikker, indkøbs muligheder, Magasin & Lyngby Storcenter. Området er utroligt attraktivt for børnefamilier. Den pudsede ejendom tager imod jer med en nydeligt anlagt forhave og en flisebelagt indkørsel, hvor flere biler kan parkere. Her er et lille havestykke. Derudover en baghave - helt privat og med masser af sol. Indenfor fordeler ejendommen sig over to etager med en mulighedsrig planløsning, hvor der er masser af dagslys. I dag anvendes to af lokalerne i stueplan til frokoststue, da køkkenet ligger i samme omfang, og der er også et godt lagerlokale og et badeværelse. På 1. salen er der indrettet toiletfaciliteter og i alt fem værelser. 2 salen tilbyder 3. værelser. Planløsningen har mange gode muligheder og standen er god. Kontakt os for en fremvisning i dag, og oplev det skønne nabolag og den flotte ejendom med egne øjne. Vi glæder os til at byde jer velkommen.  


Sagsnr. 192SK-001145
Kontantpris 0 kr.
Udbetaling 0 kr.
Ejerudgift pr. md. 0 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Badeværelser 2
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!