fbpx

Åbent Hus med tilmelding.

11:00-14:00 søndag 21 juli
Tilmeld
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Åbent Hus med tilmelding.

11:00-14:00 søndag 21 juli

FAMILIE VILLA PÅ ATTRAKTIV ADRESSE I DET NATURSKØNNE BREDE

Del bolig

På attraktiv adresse ligger denne velholdte villa fra 1976, der præsenterer sig med et samlet boligareal på 138 kvadratmeter og ugeneret og solrig have. Huset er i to plan, og med en glimerende planløsning. Beliggenheden er ligeledes værd at slå et slag for, da I placerer jer i naturskønne omgivelser tæt på Brede værk, Mølleåen, Ravnholm Skov og kort afstand til Lyngby Centrum.
 
I stueplan præsenteres I for to regulære værelser, et charmerende badeværelse med originale detaljer samt et funktionelt bryggers med skabsplads og vaskefaciliteter. Resten af stueplan udgør et stort og åbent køkken-alrum, hvor samtalen kan få frit spil. Hjørnekøkkenet er opført i flotte elementer i trænuancer med fyldningslåger, og her er der alt i hårde hvidevarer, som gør madlavningen ekstra bekvem. På den anden side af køkkenlængen venter det lyse alrum med rig spisebordsplads, hvor familie og venner kan samles omkring et skønt måltid. Hele huset har gulvvarme og der er etableret centralstøvsuger.
 
Førstesalen tager jer med op til endnu et badeværelse med toilet og kombineret bad/brus, et soveværelse med skabsplads samt en stor opholdsstue med en bagvæg, der er beklædt med vindues- og dørparti mod den vestvendte terrasse med udsigt til Frilandsmuseet
 
Selve grunden er på 560 kvadratmeter, og herude kan I bl.a. finde en carport med bagvedliggende redskabsskur. Selve baghaven viser sig med en fliseterrasse med plads til grill og havemøbler, en jævn plæne med plads til leg samt buske og træer, der omkranser haven, hvilket gør grunden aflukket og privat.
 
Villaen ligger i et attraktivt og veletableret kvarter tæt på institutioner, indkøb og Brede Station.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Caroline Amalie Vej 135, 2800 Kongens Lyngby
Pris:
6.745.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
138
Grund:
560
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
5.056 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus