Carl Baggers Alle 28, 2920 Charlottenlund
0 kr
TYPE
Villalejlighed
Boligareal
90
Grund
795
Værelser/rum
4
energimærke
F
bygget/ombygget
1891
Carl Baggers Alle 28, 2920 Charlottenlund
DEL:
Smuk hovedejendom med sit oprindelige arkitektoniske udtryk kombineret med en moderne boligkomfort. Carl Baggers Alle er en af de hyggeligste veje - her ligger smukke ejendomme og der er en eventyrlig atmosfære. Beliggenheden i kvarteret bag Jægersborg Allé er et af Charlottenlunds mest eftertragtede områder. I gå afstand til Charlottenlunds mange attraktioner som bla. Bernstorffparken, Øresund, Charlottenlund Slotspark, samt den hyggelige handelsgade Jægersborg Allé med et virvar af kvalitetstilbud og restauranter.   Indretning: Fra entréen er der adgang til boligens køkken med udgang til den store solrige altan med smuk udsigt. Derudover flere stuer samt værelser og badeværelse. Trappe til 2. sal med to værelser. Til boligen hører der et stort kælderrum. Udover alt dette, er der egen have til boligen samt garage. Bestil en fremvisning med det samme.  


Sagsnr. 192SK-001025
Kontantpris 0 kr.
Udbetaling 0 kr.
Ejerudgift pr. md. 0 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!