fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLALEJLIGHED I BRØNSHØJ

Del bolig

På Bytinget 4 udbydes nu denne attraktive og indbydende villalejlighed på 100 veldisponerede kvadratmeter samt en anvendelig kælder på 50 kvadratmeter. Her kommer I til at bosætte jer i skønne rammer i et roligt villakvarter tæt på både byliv og natur; kom med indenfor.

Fra hoveddøren bydes I velkommen i entréen, som leder jer videre ind i det rummelige stue- og køkkenområde. Særligt denne del af hjemmet vil med sin åbne udformning komme til at agere som boligens hjerterum, hvor I skal forestille jer at samles både til madlavningen og det efterfølgende måltid i køkkenet og spisestuen, hvorefter I kan slænge jer på sofaen i den tilstødende stue. Fra spisestuen finder I ligeledes trappen op til førstesalen, der råder over et badeværelse samt en værelsesafdeling med to gode værelser, som vil imødekomme både den lille børnefamilie samt parret, der har brug for plads. Drømmer I om endnu mere plads, kan I vælge at etablere et værelse på anden sal. I forbindelse med køkkenet ligger en lys udestue med adgang til den private have. Til slut kommer kælderplanet, som kan tilgås fra den fælles opgang, og her får I fornøjelsen af et større vaskerum med et ekstra brusebad, et gæstetoilet samt flere disponible rum, som kan indrettes til alt fra teenageafdeling til hobbyrum; det er kun fantasien, der sætter grænser. Og takket være stueetagens høje placering, bærer kælderen præg af et uovertruffet og naturligt lysindfald fra de mange vinduer.

Jeres villalejlighed er beliggende i en charmerende og indbydende villa fra 1919 med et klassisk, rødt tegltag og en hvid facade, som prydes af dannebrogsvinduer i flere fag. Med i købet får I ligeledes adgang til et privat hyggeligt, flisebelagt gårdmiljø, hvor I får et skur til opbevaring af havemøbler m.m samt et legehus og et cykelskur.

Brønshøj er et skønt område tæt på centrum af København og kendetegnes ved rolige villaveje og naturskønne omgivelser, hvor særligt Brønshøjparken, Kirkemosen og Utterslev Mose er nævneværdige. Hvad end I er den lille børnefamilie, det unge par, der skal have jeres første bolig, eller det ældre ægtepar, som flytter fra større til mindre, vil I kunne finde jer til rette i dette fine nærområde, hvor alskens fornødenheder og mere til befinder sig lige inden for rækkevidde.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Bytinget 4, st. th., 2700 Brønshøj
Pris:
5.745.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
100
Grund:
364
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1919
Ejerudgift pr. md.
3.736 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter