fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE VILLA I HUMBLE

Del bolig

rømmer I om det rolige øliv, hvor tempoet bliver sat ned og naturen er lige udenfor døren? Er I friske på at give en gang maling og sætte jeres eget præg på jeres nye hjem? Hvis ja, så tag et ekstra kig på denne villa i byen Humble på Langeland. Her kan parret eller børnefamilien skabe sig et dejligt hjem med naturen lige uden for døren i en hyggelig by med et aktivt lokalliv. Humble er en by, hvor der er alt det, man har brug for - og mere til. Her er skole, daginstitution og dagligvarebutikker, plus apotek og bageri, og så har byen et aktivt foreningsliv og egen sportshal. Dertil kommer Musikefterskolen, som holder flere populære arrangementer i løbet af året, og de årlige Kong Humble Dage med aktiviteter og byfest. Langelands skønne natur får I lige ved hånden. I kan stresse af med lange cykel- og vandreture blandt skov og marker, og der er kun seks kilometer til kyst og strand. Trænger I til mere byliv, kan I køre til Rudkøbing, og skal I helt til Svendborg, så tager det en halv time, mens der til Odense er en times køretur.
 
Selve ejendommen ligger højt med en dejlig udsigt til marker, himmel og horisont. Til huset hører 1700 kvadratmeter grund, der dækker over en hyggelig have, et værksted og en carport, så der er plads til ivrige grønne fingre og gør-det-selv-projekter. Selve villaen er bygget i 1867 og har charmerende detaljer som de gulmalede facader og de blåmalede, sprossede vinduer. Indenfor får I 136 kvadratmeter fordelt over to etager at indrette jer på. Førstesalen består af et flisebadeværelse med separat brus og tre værelser, som kan indrettes til voksne, børn, gæster, hjemmekontor eller krearum. På førstesalen ligger køkken-alrum, to stuer, bryggers og endnu et badeværelse med separat brus. Dertil kommer to disponible rum, et loftsrum og en kælder. Køkkenet har masser af landlig charme med blåmalede bjælker og fine detaljer. Her er desuden alt i hårde hvidevarer, mens bryggerset har både vaskemaskine og tørretumbler. Fine lyse gulve går igen i de fleste rum, det samme gør blotlagte bjælker. Andre dele af indretningen trænger til en opfriskning og en gang maling, men grundstenene til et hyggeligt og landligt hjem - de er på plads.
 
Sælger kan tilbyde finansiering, for yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på 2856 3752
Brandsbyvej 2, 5932 Humble
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
136
Grund:
1745
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1867
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus