fbpx
Plantegning Zoom

FLOT ISTANDSAT OG OMBYGGET 1-VÆR. TIL 2-VÆR., CENTRALT I RØDOVRE

Del bolig

ISTANDSAT TOVÆRELSES LEJLIGHED NÆR RØDOVRE STATION.
 
Kom med en tur til Brandholms Allé 4E, hvor vi nu kan byde dig indenfor i en flot istandsat og ombygget 1-vær. til 2-vær. lejlighed, hvorfra der er kort vej til dagligdagens indkøb og transportmuligheder, som kan få dig til Hovedbanegården på 13 minutter. På Brandholms Allé ligger ejendommen trukket væk fra vejen. Ejendommen fremstår gedigen med den gule murstensfacade, der bliver brudt af store, hvide vinduespartier. Din nye lejlighed ligger på anden sal, som du kan tilgå via et bredt trappeparti på ydersiden af ejendommen; dette sikrer dig en svalegang, hvor de mudrede sko eller udendørs-planten kan finde hjemme. Til ejendommen hører en privat parkeringsplads samt et grønt område til fælles afbenyttelse, der i sommermånederne kan anvendes til sit fulde.
 
Bag hoveddøren vil du møde en god planløsning, der tager sit afsæt i en pæn entré; her kan jakken hænges og skoene stilles til side. Herfra kan turen fortsætte videre ind på badeværelset med brus eller ind i boligens værelse, hvor der er plads til både sengen samt skrivebordet - her kan både afslapningen og arbejdet finde sin plads. Afslapningen kan ligeså finde sin plads i hjemmets hjerte: leverummet. Leverummet består af stuen og køkkenet i åben forlængelse, hvorfor der er plads til hyggen i sofaarrangementet og madlavningen i det tidløse køkken - og hvis du har et skarpt indretningsøje, kan spisebordet tilmed også finde sim plads herinde. Rummet bliver lyst godt op af de store, østvendte vinduer, så du kan med fordel tilbringe morgenerne i selskab med solens varme stråler.
 
I lejligheden er der opsat ventilationsanlæg op i både stue og soveværelse så der er bedre indeklima, samtidig er hoveddøren udskiftet til en sikkerhedsdør, og monteret en indvendig reolvæg med strømtilslutning.
 
Uden for din hoveddør ligger Rødovres mange muligheder og venter inden for bekvem rækkevidde. Du har blot 280 meter til Lidl, mens Netto ligger 450 meter væk, så dagligdagens indkøb skal du ikke langt efter - og hvis det er en nem frokost eller aftensmad du er i humør til, byder nærområdet på lækre take away-muligheder. Ligeså byder nærområdet på fitness og Magasin Rødovre, ligesom Damhussøen, der flyder over i Damhusengen, blot er en seks minutters cykeltur væk. Skal du ud over Rødovre grænser, er Rødovre St. også kun en seks minutters cykeltur væk, og herfra kan du komme til Hovedbanegården på under et kvarter.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Brandholms Alle 4E, 2., 2610 Rødovre
Pris:
1.499.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
56
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
2.134 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus