fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Det er en sand fornøjelse at byde velkommen til denne skønne villa, der rummer god plads til hele familien og byder på en dejlig have og attraktiv beliggenhed. Velkommen til Blomstermarken 17. Her vil I opleve en klassisk og regulær villa fra 1947, med tilbygning fra 1973. Ude såvel som inde fremstår villaen pæn og velholdt i en tidløs stil. Boligen rummer 174 veldisponerede kvadratmeter, hvor I får alt, hvad I skal bruge og endda lidt til.

Boligen beriger jer nemlig med tre indretningsvenlige værelser og hele fire stuemiljøer, hvor den ene stue byder på en brændeovn at lune sig ved. Her er altså rig plads at udfolde sig på og mulighed for både bløde sofagrupper og et hyggeligt spiseområde. Dertil kommer det rummelige køkkenalrum, der fremstår særligt lyst og velpasset med alt i hårde hvidevarer og en køkkenø, der indbyder til lige dele madkunst og samvær. Villaen byder ydermere på et stort badeværelse, der har både badekar og separat bruseniche, et gæstetoilet samt et endnu et velholdt badeværelse i boligens kælderplan der i alt er på 86 ekstra kvadratmeter. Her findes også fire særdeles lyse rum, det ene er vaskerum med gode faciliteter.

Prikken over i’et er jeres nye have, for også den står flot med grønne plæner, et solrigt terrassemiljø, med både overdækket terrasse og et delvis lukket gårdmiljø, og ikke mindst et gennemført bålsted, hvor I kan få mange gode stunder. Beliggenheden er i top, for I får hjemme på en super hyggelig lukket villavej. I kommer til at bo både roligt og naturskønt med flere søområder nær, der giver anledning til en tur i kanoen eller at nyde vandet fra landsiden. I får adresse i et dejligt smørhul med nærhed til flere hyggelige byer og kort afstand til alle hverdagens fornødenheder, heriblandt skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Placeringen er attraktiv med blot 7,5 kilometer til både Østerbro og Nørrebro, og 10 minutters gang til Buddinge station, hvor man kan komme direkte til Københavns charmerende byliv. Kort sagt, en beliggenhed, der rummer alt, hvad hjertet begærer.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Blomstermarken 17, 2860 Søborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
174
Grund:
900
Værelser:
9
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1947
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus