fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

GEDIGEN VILLA MED HYGGELIG UDEAREALER OG GOD BELIGGENHED

Del bolig

På Birkhøjvej 6 ligger en gedigen og arkitektonisk villa, der foruden den fordelagtige planløsning ligeledes kan prale af den skønne matrikel, som hjemmet nu engang er placeret på. Villaen præsenterer sig i tre niveauer, hvorfor I får glæde af 213 velplacerede kvadratmeter. Start det nye boligkapitel lige her med plads til hele familien - det vil I ikke fortryde.

Dørene bliver slået op for en stueplan, der indledes med en rummelig entré, og herfra kan I bevæge jer mod det store badeværelse med væghængt toilet og separat bruseniche samt soveværelset med fornuftig plads. Bevæger I jer den modsatte vej, bliver I præsenteret for det store, åbne køkken-alrum med plads til at kreere et godt måltid og samles omkring spisebordet. Stuen er det oplagte samlingspunkt i hjemmet med mulighed for at indrette med sofaarrangement nær den skønne brændeovn. I stuen kan I slå dørpartiet op for udearealerne, der straks tager jer med til fliseterrassen og videre op til den hævede træterrasse.

Boligeventyret er langt fra slut endnu, da I fortsat har to niveauer til gode. Førstesalen tager jer med op til fine detaljer, hvor lofterne er ført op mod tagkonstruktionen, og her vil de skæve vinkler bidrage til den hjemlige stemning. Heroppe får I glæde af endnu en stue samt et soveværelse med strålende lysindfald og godt indretningspotentiale. Kælderen indeholder værksted med vaskefaciliteter samt tre disponible rum med flere anvendelsesmuligheder.

Udvendigt kan I se frem til den 631 kvadratmeter store matrikel, og haven byder på en fin plæne, flere træer og buske samt højbede, hvor I kan så diverse grøntsager og krydderurter. Desuden er der bålplads i haven, mens terrasserne tilbyder læ og sol samtidig - en perfekt kombination, hvis I spørger os.

Vender I blikket mod omgivelserne, flytter I til Kongens Lyngby tæt på gode indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner. Derudover venter naturskønne områder ikke langt fra adressen, såsom Bagsværd Sø og Lyngby Sø. I tilgår også nemt de centrale vejnet, således I hurtigt kan komme til og fra dagens gøremål.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Birkhøjvej 6, 2800 Kongens Lyngby
Pris:
7.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
136
Grund:
631
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1949
Ejerudgift pr. md.
5.176 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter