fbpx
Plantegning Zoom

bud ønskes Belvedere som formår at kombinere bynære tilværelse og familievenlig placering

Del bolig

Her kan par i alle aldre, børnefamilien og singlen sætte deres eget præg på boligen og glæde sig over et hyggeligt udemiljø.
 
En rummelig entré modtager jer, idet I træder ind til 121 kvadratmeter. Turen går videre til vinkelstuen, hvor I kan etablere et spiseområde og et sofahjørne inden for samme rammer og således skabe ét samlet opholdsrum. Husets køkken støder op hertil, og til at fuldende indretningen har I to gode værelser - det ene med walk-in -, et bryggers med vaskefaciliteter samt både et karbadeværelse og gæstetoilet. Planløsningen rummer alt, hvad I skal bruge, og det er helt op til jer, om I ønsker at opdatere indretningen med respekt for de tidslige træk eller give hjemmet en fuldkommen makeover.
 
Den gulmurede 70’er-villa har hjemme på en grund, hvor der er ideelle forudsætninger for, at udelivet kan trives. Grøn beplantning og skønne hyggekroge lægger sig omkring ejendommen, og udesæsonerne vil hvert år blive forlænget med den store, overdækkede terrasse. Skulle I have behov for opbevaring af haveredskaber og deslige, kan I gøre brug af det praktiske skur, mens bilen kommer til at stå i tørvejr i husets garage.
 
Sidst, men absolut ikke mindst, placerer adressen jer tæt på hjertet af Svendborg med kun 1 km. til centrum: Med andre ord kan tilværelsen nydes i rolige omgivelser, uden at I skal undvære bymidtens mange gode tilbud. På milde solskinsdage er det oplagt at bevæge sig ned mellem de charmerende, gamle huse og holde en pause på én ud af de mange hyggelige caféer, før I fortsætter ned til lystbådehavnen, der er rig på maritim atmosfære. Helt tæt på hoveddøren har I skoler, institutioner, indkøb og diverse butikker, ligesom der er blot én kilometer til Svendborg Bycenter og mindre end to kilometer til Svendborg St. Efter omtrent en halv times kørsel nordpå vil I desuden ankomme til Odense C.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Belvedere 19, 5700 Svendborg
Pris:
1.750.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
121
Grund:
647
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
2.210 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus