fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Vil I gerne bo centralt og naturskønt med masser af plads både inde og ude? Så tag et kig på denne villa, som er løbende moderniseret og energioptimeret med ny luft-til-vand-varmepumpe fra 2022.


Villaens 168 etagemeter tager i stueplan imod jer med en stor entré, hvorfra der er adgang til et badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask. I stueplan finder I desuden 1 værelse samt 2 sydvendte stuer i åben forbindelse med kig ud i haven. Husets HTH-køkken befinder sig ligeledes i stueplan, hvorfra der er nedgang til en tilbygning på 30 m2, der indeholder et lille bryggers med elementkøkken samt et viktualie-/opbevaringsrum.


Villaens førstesal består af en fordelingsgang med adgang til 3 værelser og et nyt badeværelse med toilet, håndvask, brus og spabad fra 2020. Udover boligens 168 etagemeter får I 74 m2 kælder med egen udgang, eget toilet samt 2 gennemrenoverede værelser, 1 ekstra værelse og vaskerum. Slutteligt finder I et 61 m2 stort og praktisk udhus med plads til cykler, haveredskaber og værksted samt et drivhus.


Villaen ligger i det hyggelige lokalsamfund Vonge med skole, legeplads, købmand og idrætshal med gode forbindelser til Vejle, Aarhus, Horsens, Kolding, Silkeborg og Herning, der nås inden for 25-50 min.


Vi glæder os til at møde jer til en fremvisning af denne naturskønne ejendom.


Assenholtvej 1, 7173 Vonge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
168
Grund:
10919
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1937/1978
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus