fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Nu udbydes denne skønne villa, der byder på et moderne og velindrettet indre med plads til hele familien. Her er der sørget for gode værelser og fællesrum, og med både altan, terrasse og have medfølger der også gode udearealer. Desuden ligger villaen tæt på indkøb, skole og børnehave, mens der blot er tre kilometer til Horsens. Velkommen til.


Villaen råder over 181 kvadratmeter, der fordeler sig over to etager. I stueplan finder du et stort køkken-alrum, hvor det strømlinede køkken er holdt i et mørkt look, og hvor en køkkenø muliggør, at samtalerne kan foregå over madlavningen, mens du kan indrette en spisestue ved siden af. Der er også to rummelige værelser i stueetagen, der f.eks. begge kan benyttes som soveværelser, eller et kan indrettes som kontor eller krearum. Desuden er der gang, entré, badeværelse og bryggers med vaskefaciliteter. Slutteligt finder du et stort disponibelt rum med gode anvendelsesmuligheder. Imens byder den lyse og indbydende førstesal på en stor opholdsstue, der kan indrettes, som du ønsker, samtidig med at der er tre gode værelser og et stort badeværelse.


Boligen er opført 1964 og fremtræder i særdeles flot stand. Indretningen prydes af flotte elementer med helt lyst trægulv, sprossede vinduer og loft til kip. Men det er ikke blot indendørs, der er indbydende, da de skønne elementer videreføres i udearealerne; her finder du bl.a. en stor altan, der kan møbleres med havemøbler, og som har kig til åben himmel. Desuden er der en skøn terrasse, der er ideel til samvær og nærvær, mens den grønne have er overskuelig og f.eks. kan holdes vild med vilje, mens en omkransende hæk sørger for privatliv. Slutteligt er der indkørsel på matriklen.


Med adressen på Ahornvej 2 sikres du en tilværelse i trygge og fredelige rammer, mens du er tæt på alle hverdagens fornødenheder. Villaen ligger i et roligt villakvarter, hvor der f.eks. kun er 400 meter til skole, SFO og klubhus. Desuden er der forskellige supermarkeder og børnehave inden for 800 meters afstand fra hjemmet. Og så skal du ikke længere end tre kilometer, før du befinder dig i Horsens og kan nyde godt af det pulserende bymiljø med butikker, spisesteder og kulturtilbud.


Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Ahornvej 2, 8700 Horsens
Pris:
2.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
181
Grund:
761
Værelser:
8
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
2.404 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter