fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

LANDVILLA MED SKOVEN SOM NABO

Del bolig

Er I ikke bange for at få jord under neglene? For jer, der elsker natur og plads til virkelig at nyde livet er der godt nyt. Her lidt uden for Brønderslev er der landlig stemning, en hyggelig have og en regulær planløsning - dette er et hjem, der fungerer. 


Sådan kan I nu stærkt overveje, om disse 141 boligkvadratmeter skal være jeres. De indeholder en god entré, der leder videre ind til et køkken, som giver direkte adgang til en stor og hyggelig stue med hele fem sprossede vinduer mod sydvest samt en brændeovn, så stemningen på de mørke vinteraftener virkelig træder i kraft. I stueplan finder I desuden badeværelset samt et disponibelt rum, før førstesalen giver jer en dejlig rummelig repos samt to indretningsvenlige værelser i hver sin side. Huset er fra ende til anden let at indrette i hvert eneste rum, og således kan I allerede begynde at indrette med øjnene, så Agersigvej 35 får jeres eget hjemlige præg. 


Ligeledes skal I glæde jer til den have, I kommer til at bruge forår og somre i. Herude er der virkelig god plads til at lave højbede, samle gyldne blommer fra egen hønsegård eller hvad end I går og drømmer om. Drivhuse og potter pryder haven, og derfor er rammerne ganske idylliske med de hvidpudsede mure og det røde tegltag, hvor også maskiner eller andet kan få tag over hovedet i bygningen ved siden af. 


Græsplæne bliver til mark, som bliver til skov. Imidlertid kan I let skifte det grønne ud med en hverdag, der også gerne skal hænge sammen. Brønderslev begynder nemlig efter bare syv minutter på cykel, hvilket både er godt for jer og for arvingen, der derfor let kan nå i skole. Ligesådan er der hverken langt til en bred vifte af supermarkeder eller byens hyggelige bymidte, hvor I kan gå på opdagelse i alt fra spisesteder til bageri og bibliotek til den næste bog, der skal læses under en blå himmel i haven. Og med et glimrende vejnet nærved bliver også adgangen til større byer som Hjørring og Aalborg tilgængelig i hverdagen.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning. 

Agersigvej 35, 9700 Brønderslev
Pris:
975.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
141
Grund:
11032
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
1.838 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter