fbpx

Danmarks 5 bedst anmeldte boligadvokater

Del denne artikel
Facebook
LinkedIn
Email

Trustpilot består kun af brugeranmeldelser, derfor et godt sted at finde information på den pågældende virksomhed, da de giver et troværdigt indblik i brugernes oplevelser i forhold til virksomheden. BoligPartner, Advokat Kilic, Købersmægler, din-bolighandel og VILSØE Boligadvokater er de 5 bedst rangeret boligadvokater på trustpilot. 

I artiklen kan du læse om de 5 bedste boligadvokater og brugernes oplevelse på virksomhederne. 

1. BoligPartner

BoligPartner blev grundlagt i 2008, og ligger på 1. pladsen på Trustpilot. De har en fantastisk score på 5/5 stjerner, hvor hele 99% af brugerne har givet dem topkarakter på 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser har de kun den laveste givet vurdering er på 4 ud af 5 stjerner, som er ekstremt flot klaret af BoligPartner. Brugerne kamp roser deres rådgivning, de er top professionelle og hjælper køber hele vejen igennem deres bolig rejse både før og efter salg, med både praktiske og juridiske ting. Derudover har BoligPartner attraktive priser, og giver kunden en stor tryghed med samarbejdet.

2. Advokat Kilic

Advokat Kilic blev grundlagt i 2016, som ville sige de er et relativt nyt firma, som har formået at tage en 2.plads på Trustpilot. På den korte tid har de formået at få 256 anmeldelser, hvor næsten alle sammen er til topkarakter. De har en score på maximum som er på 5/5 stjerner, dvs. næsten 100% har givet 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser kan der kun findes hos Advokat Kilic, de har en enkelt anmeldelse under 5/5 stjerner som er på 4 ud af 5 stjerne. Stor set de samme ting ses hos Advokat Kilic som for Boligpartner. Brugerne har oplevet en meget grundig og letforståelig kundeservice, hvor de har fået svar og hjælp til de praktiske og juridiske aspekter i deres bolighandel.  

3. Købersmægler 

Købersmægler blev grundlagt i 2014, på den korte tid firmaet har eksisteret indtager de en 3.plads på Trustpilot. Deres score ligger på 4,9/5 stjerner, hvor 93% af brugerne har givet 5/5 stjerner. 

Positive anmeldelser består langt de fleste af, hvor brugere kommer ind på deres gode oplevelser med Købersmægler. En bruger kommer ind på hun føler sig tryg og godt vejledt hele vejen igennem. Det var meget nemt at finde en rådgiver, og de fik den hjælp de skulle bruge. Andre brugere nævner deres rådgivning er i top med både priser, forhandlinger og det juridiske.

Negative anmeldelser har de meget få af, ud fra deres samlede anmeldelser udgør lidt under de 2% de negative anmeldelser, hvoraf under 1% består af 1 ud af 5 stjerner. Brugerne nævner der har været dårlig kommunikation mellem køber og sælger, de har begået nogle juridiske fejl og mangel på kontakt.

4. Din-bolighandel

Din-bolighandel har over 20 års erfaring med at være boligadvokater, og har 4. pladsen på Trustpilot. De har en score på 4,9/5 stjerner, hvor 98% af brugerne har givet 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser findes der næsten kun hos din-bolighandel, brugerne er generelt meget tilfredse med din-bolighandel. Brugerne nævner de er top professionelle, de er hurtige at få fat på, deres priser er helt i orden, og man føler sig i trygge hænde.

Negative anmeldelser har de 2 anmeldelser af som udgør under 1% på 1 ud af 5 stjerner. En af brugerne mener man skal gøre det meste af arbejdet selv, med at få en status på processen, og synes ikke de giver klar besked med status på sagen. Den anden bruger synes de begår fejl, som de ikke ønsker at tage ansvar for. 

5. VILSØE Boligadvokater

VILSØE Boligadvokater blev grundlagt i 1999, og de har 5. pladsen på Trustpilot. De har en score på 4,9/5 stjerner, hvor 97% af bruger har givet 5/5 stjerner.

Positive anmeldelser er langt størstedelen af hos VILSØE Boligadvokater. Brugerne nævner ligesom fra nogle af de andre boligadvokat firmaer, at de er yderst hurtige og professionelle. Deres advokat arbejde er i top, og de er super effektive og grundige. Derfor ser man os at flere brugere vender tilbage som Torben nedenfor.

Negative anmeldelser har de næsten ingen af 2% af deres anmeldelser er negative, og 1% af dem er på 1 ud af 5 stjerner. Brugerne kommer ind på de er svære at få fat på, og de ikke vender tilbage til køberen efter de har fået kontakt. Andre bruger nævner priserne er for høje priser, ingen service, engagement, interesseret og opfølgning.

Kan jeg stole på Trustpilot anmeldelser?

Alle brugere kan skrive en anmeldelse på Trustpilot som er ucensureret og gratis, måden de undgår snyd og overtrædelser af deres rettigheder er via deres scanning software. Da den overholder alt uvedkommende tilbage er Trustpilot en reel og troværdig platform inden for brugeranmeldelser.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu Få en gratis vurdering

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *