fbpx
Plantegning Zoom

SOMMERHUS TIL LYSTFISKERNE OG NATURELSKERNE.

Del bolig

Sommerhuset i Starup Hytteby er beliggende i Midtjylland, i et dejlig naturskøntområde mellem Starup-Tofterup og Holme Å, og er fra 2008.
Hyttebyen blevetableret i 1990, hvor flere lokale ”ildsjæle” fik den gode idé, at starte en hytteby op og det har i dag udviklet sig til et særdeles velfungerende og attraktiv område.
Huset henvender sig til familien, der værdsætter den skønne natur, med gode gåture og et fællesareal på 6 tdr. land, hvor igennem Holme Å løber.
Huset ligger 150 meter fra Holme å, hvor der er mulighed for lystfiskeri på en 8 km lang strækning fra Starup/Tofterup i vest til Baldersbæk i øst.
Denne strækning er et eldorado forlystfiskere med gode muligheder for at fange en laks eller bækørred. I hyttebyen er der et fælleshus, som må benyttes af grundejere. Fælleshuset består afstort køkken, gildesal, og badeværelser samt et lille rum med vaskemaskine.
Det attraktive hus rummer 35 yderst veludnyttede kvadratmeter og har en rummelighems, der fungerer som endnu et værelse.
Husets samlingspunkt er det flotte køkken-alrum, der indbyder til samvær og hygge, selv når vejret udenfor skulle halte. I køkkenet er der installeret båder over- og underskabe, så opbevaringen eroptimeret. Det åbne køkken er veludstyret og giver jer de bedste vilkår for at skabe gode måltider i fællesskab. I får hertil glæde af et super funktionelt badeværelse med separat brus. Både værelset og hemsen kan indrettes med flere sovepladser.
Tilmed er der prioriteret en lys og åben fordelingsgang ved husets hoveddør, der giver en skøn rumfornemmelse og hvor I har rig mulighed for at opbevare sko og jakker.
Her er højt til loftet, lyse trævægge og store vinduer, hvilket alt sammen bringer luft og lys ind i det lille hus og forbinder det smukt til haven.
Fra køkken-alrummet kan I træde ud på den dejlige terrasse, hvor I har god plads til at samles i det gode vejr.
Det er vigtigt at gøre opmærksom på at huset nok som det eneste i Starup Hytteby har et kreditforenings lån, hvilket er langt billigere en et banklån, som resten afhusene i Starup Hytteby har. Ca. 12 km fra huset findes der en stor og børnevenlig badesø med toilet faciliteter og restaurant.
Endvidere ligger huset i meget kort afstand til Legoland (28 km) og Givskud Zoo eller til Danmarks 5. største by, Esbjerg.
Hovborgvej 34R, Tofterup, 7200 Grindsted
Pris:
450.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
35
Grund:
48431
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
1.078 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus