fbpx
Plantegning Zoom

FLOT VILLA MED SUPER PLANLØSNING, DEJLIG HAVE OG ROLIG SAMT CENTRAL BELIGGENHED

Del bolig

Vi har nu fornøjelsen af at byde velkommen til en pæn og velholdt villa, der vil danne rolige rammer om familielivet. Så er I på udkig efter en veldisponeret bolig med en fordelagtig beliggenhed og en skøn have, så tag et kig med her, hvor vi præsenterer Hasselhaven 13.
 
 
Udefra modtages i af en klassisk villa i gule mursten, der fremtoner pænt på den grønne grund. Haven er især iøjnefaldende, da I her får en uforstyrret oase, hvor børnene trygt kan lege på den store plæne eller på den veletablerede legeplads. Ud mod haven finder I ydermere en sydvendt, overdækket terrasse såvel som endnu en inviterende terrasse mod vest, som begge giver jer et perfekt tilflugtssted på solrige dage, og praktikken er ligeledes sikret med en stor, lukket dobbeltgarage.
 
 
Træder I indenfor, vil I blive budt velkommen i en entré med en vindeltrappe op til førstesalen samt god plads til opbevaring af overtøj. Herfra får I adgang til et skønt køkken-alrum, hvor den indretningsvenlige stue smelter sammen med et veludstyret køkken og danner et ideelt grundlag for samværet i hjemmet. I får herudover glæde af både bryggers og et lækkert badeværelse med separat brus og spabad, mens to af husets fire værelser også er at finde i stueetagen. Ovenpå finder I deraf yderligere to værelser såvel som et badeværelse og endnu en hyggelig stue, der som en ekstra bonus har adgang til en altan.
 
 
Vælger I at slå rødder i den sønderjyske muld, bliver I en del af et velfungerende lokalsamfund med søde naboer og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder. Her kan børnene både gå i dansk og tysk skole, mens indkøb, dagtilbud og fritidsaktiviteter også alt sammen hurtigt kan nås. Adressen ligger dertil i nem gåafstand fra Padborg Station, hvorfra toget går mod både København og Hamborg, og bliver I i nærområdet venter der jer spændende kulturelle tilbud såvel som store naturoplevelser - blandt andet tæt beliggende til Flensborg Fjord. 
 
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Hasselhaven 13, 6330 Padborg
Pris:
3.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
198
Grund:
1364
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973/1986
Ejerudgift pr. md.
1.386 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus