fbpx
Plantegning Zoom

BUD ØNSKES - STOR MURSTENSVILLA TIL FAMILIEN MED DEJLIG BAGHAVE

Del bolig


Må vi have lov at byde på en fremvisning på murermestercharme på Overgårdsvej 55? Lige uden for Thorsø udbydes nemlig denne store murstensvilla til salg. Villaen sælges da sælger ønsker mere plads til at samle virksomhed og privat, under samme tag. De har været meget glade for stedet og har vægtet naboskabet højt, i årene det er blevet til.
 
210 etagemeter. Hvordan lyder det for familien, der leder efter plads? Indendøre venter jer overordnet set et hjem, der løbende er blevet opdateret, men der er også god mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg, hvis I ønsker det. Huset strækker sig over tre etager fra kælder til førstesalens kvist - hertil med et ekstra plus: nemlig en stor hems. Og ellers fordeler de tre etager et køkken-alrum i åben forbindelse med to stuer en suite, to værelser med en dejlig udsigt, hvor det ene har adgang til føromtale hems, et stort multirum, to badeværelser og et toilet, et stort vaskerum og slutteligt to gode disponible rum i kælderen. Alt sammen fuld af potentiale ligegyldigt om I tænker i større eller små opdateringer; måske et nyt køkken, blot en klat maling, en slibning, en væg op til et ekstra værelse eller noget helt tredje.
 
Rødstensvillaen fra 1936 står på en 682 kvadratmeter stor grund med en carport og skur samt en stor indkørsel, så I har plads til gæster fortil, mens baghaven tilbyder markudsigt på den anden side af huset. Heromme venter jer både solvarme og kølige stenterrasser, en stor græsplæne og i det hele taget god plads til at nyde godt af det gode sommervejr afsluttet af drivhus og fine bede.
 
Lad det gode vejr byde jer på en tur i området: I kommer til at holde til i Aidt, der byder på forsamlingshus og fredelig landsbystemning, og så er der ikke langt ind til Thorsø, der ligger i forlængelse, bl.a. via Skolegade ind mod hverdagen. Her kan fritidslivet trives i bedste velgående, mens byen også har alt til hverdag af institutionsliv samt en velassorteret Meny. Og så kan I tilmed køre ind til Hammel på godt ti minutter og Randers på 25, hvis I søger endnu mere byliv.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Overgårdsvej 55, 8881 Thorsø
Pris:
740.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
132
Grund:
682
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
1.345 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus