fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDBYDENDE OG NYRENOVERET ETPLANSVILLA MED STOR HAVE!

Del bolig

Tag med til Helsinge og nærmere præcist Elmedal 5, hvor denne flotte villa venter på jer. Her kommer I til at bo i et trygt og roligt villakvarter i et skønt murstenshus, der giver jer 125 gode kvadratmeter samt en stor, lukket have fyldt med solskin. Boligen fremstår nyrenoveret med nye træ/alu døre og vinduer. Velkommen til.

Boligen fremstår indflytningsklar med sine lyse og veldisponerede arealer, der både har funktion, modernitet og komfort for øje. I får to indgangspartier, både til bryggerset og til entréen, så I nemt kan komme ind og hænge overtøjet samt stille det beskidte fodtøj uden at grise huset til. Videre finder I køkkenet, der er opført i samme design som bryggerset med hvide skabsmoduler og en kontrastfyldt, grå bordplade. Køkkenet er vinklet, så I får god plads til at sprede jer ud om madlavningen, imens der er videre forbindelse til stuen. Opholdsrummet er dejligt lyst og rummeligt. Her kan I etablere jer med bløde sofamøbler og spiseplads, imens I kan åbne døren ud til haven og lade den friske luft strømme ind. Derudover får I et gæstetoilet og tre gode værelser, hvoraf det ene er oplagt som forældreafdeling med skabe og direkte adgang til badeværelset, der er opført med to håndvaske, bruseniche, toilet og lyse fliser.

Huset blev opført i 1972 og har et klassisk udtryk med gule mursten, sort tag. En flisebelagt indkørsel fører jer hen til carporten, så I nemt kan trille hen og parkere ved hoveddøren. Derudover er der også opført et rummeligt skur, og på vestsiden af huset gemmer sig en vidunderlig, stor have. Her kan I se frem til en grøn græsplæne, der spreder sig ud med rig mulighed for leg og boldspil, imens fliseterrassen yder læ og solrigt ophold. Hele herligheden er omkranset af en frodig hæk, så I kan slappe helt af i ro og mag.

Også beliggenheden er helt i top. I kommer nemlig til at bo i hyggelige Helsinge med gåafstand til indkøb, skole, gymnasium, dagtilbud, hal og svømmehal. Alle hverdagens gøremål kan således nås på gåben, imens I også har bymidten lige godt en kilometer væk. Her finder I et væld af forskellige butikker, spisesteder og fitnessmuligheder samt togstationen. Og når gåturene skal klares, kan I tage til Valby Hegns grønne skovarealer eller mod Tisvildelejes skønne sandstrande.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Elmedal 5, 3200 Helsinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
125
Grund:
856
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus