fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! ALTAN BETALT OG PÅ VEJ - TOPRENOVERET LEJLIGHED - SÆRDELES DELEVENLIG!

Del bolig

På en af Vesterbros mest eftertragtede adresser finder vi en 51 kvadratmeter stor lejlighed med en beliggenhed højt oppe på fjerde sal. Lejligheden er spækket med flotte detaljer, originale som nye, som er med til at få boligen til at passe perfekt ind i Vesterbros udtryk, så man du kan mærke det stemningsfulde brokvarter døgnet rundt. Hvad måske endnu bedre er planløsningen, som giver dig mulighed for at brede dig alene, med din partner eller endda med en roommate under armen. Valget er dit - den alsidige bolig står klar til at byde dig velkommen.

Du træder ind i den pæne fordelingsentré med de skæve vinkler og de charmerende plankegulve, som breder sig rundt i hele lejligheden. Sammen med fyldningsdørene, stuklofterne og dannebrogsvinduerne får du med det samme fornemmelsen af boligens oprindelige karakter, mens du både i badeværelse og køkken får beviser for, at lejligheden er smukt opdateret til at imødekomme den moderne boligkøbers behov. Du får således både separat brus og væghængt toilet på badeværelset, mens du i køkkenet finder integrerede gasblus i de flotte træbordplader og en naturlig bardisk med stole, ligesom der også findes alle de nødvendige hårde hvidevarer. Alt imens står både værelse og stue som indretningsvenlige og lyse rum - altanen er betalt, og bliver forventlige sat op i april ud fra stuen - se alternativ plantegning. 

Selvom du får adresse på Enghavevej, er du godt tilbagetrukket fra trafikstøj, da den flot udsmykkede etageejendom fra 1895 slår et lille knæk, så dit vindue ikke ligger direkte mod vejen, men i stedet vender mod et lille gårdmiljø. Her får du siddepladser og aflåst cykelparkering, ligesom også din hoveddør er utilgængelig for uvedkommende.

Barer, caféer, restauranter og butikker ligger alt sammen i dit umiddelbare nabolag og er med til at gøre også dette hjørne af Vesterbro både hipt og attraktivt. Du bor lige om hjørnet fra Vega, Frederiksberg og metroen ved Enghave Plads, mens alt, du behøver i hverdagen, er inden for rækkevidde. For eksempel har du flere gode indkøbsmuligheder, Fitness World og alt, du kan ønske dig af take-away inden for få skridt, og på Vesterbrogade, Istedgade og Sønder Boulevard kan du gå på opdagelse og mærke på egen krop, hvorfor Vesterbro er så populært et område.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Enghavevej 17, 4., 1674 København V
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
51
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1895
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus