fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Det er en sand fornøjelse at byde velkommen til denne bolig, der giver dig en tryg base og ikke mindst gode muligheder for at sætte dit helt eget præg. Prikken over i'et er uden tvivl beliggenheden, for her bor du virkelig naturskønt, og så er der hurtigt afsæt til flere af Nordsjællands kystperler. Velkommen hjem.

Allerede når du ankommer til adressen, vil du bemærke den charmerende atmosfære. Her møder du en lys etageejendom fra 1946 med store vinduespartier, lille forhave og et klassisk mansardtag, der indrammer tilværelsen. Herfra tilgår du let boligen på 51 kvadratmeter, som gennemgående er lysfyldte med en god rumfølelse. Lejligheden er velholdt, men med elementer af ældre dato, så ønsker du at sætte dit eget præg på en bolig, er der rig mulighed for det her. Lejligheden vil nemlig stå aldeles flot efter en kærlig opdatering, eventuelt med respekt for den klassiske charme, som findes i bl.a. køkkenets trælåger og badeværelsets farvede klinker.

Hjemmet lader dig starte i en lys og praktisk entré med plads til sko og overtøj, hvorfra du møder boligens køkken i fin størrelse. Herfra har du ligeledes et rummeligt badeværelse med separat bruseniche og vindue, og dertil kommer et passende soveværelse med en særdeles hyggelig vinduesudsigt til grønne trætoppe. Det samme gælder i boligens stue, der ligeledes byder på et naturskønt kig over området og ikke mindst en fin størrelse til den kreative indretning.

Beliggenheden er næsten et kapitel for sig, for her får du hjemme i det dejligste område med masser af fred, ro og idyl omkring dig. Lige overfor ejendommen har du et grønt areal, hvor du let kan følge med i årstidernes skiften, og så er boligen placeret på en hyggelig vej med velholdte ejendomme. Området er smukt omkranset af naturskønne landskaber med eksempelvis blot to kilometer til Esrum Sø. Når dagligdagens indkøb skal klares, har du blot 2,5 kilometer til næste indkøbsmulighed, og vil du udforske området, ligger de populære turistmål Gilleleje og Hornbæk indenfor 15 minutter i bil. Alt i alt et virkelig tiltalende område med grønne vidder og charmerende by- og kulturliv.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Esrum Hovedgade 25B, 2., 3230 Græsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
51
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1946
Ejerudgift pr. md.
0 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus