fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig


Velkommen til Slagelse, nærmere bestemt Løvegade 75, hvor den charmerende ejendom Clermont hører hjemme. Det majestætiske ydre gemmer på en solid andelsboligforening, som her præsenterer sig med en virkelig skøn toværelses lejlighed til dig, der ønsker at flytte til hjertet af den stolte handelsby til en lys og indbydende bolig, der nemt rummer både singleliv og tosomhed.

Med entré, stue, værelse, køkken og badeværelse samt adgang til et stort kælderrum til opbevaring er der ikke meget i vejen for straks at gøre dette lyse hjem til din nye base. De store rum har højt til loftet og masser af indretningsmuligheder, som især i stuen er fremtrædende. Her er to zoner bundet sammen af en bred hvælving, så der er naturlig opdeling mellem spisestue og sofaafdelingen under de enkle stuklofter. Der er tilmed pæne trægulve og høje vinduer med ugeneret udsigt, da lejligheden befinder sig med langt til genboer.

Når det kommer til lejlighedens praktiske faciliteter, fremstår både køkken, bad og generelle opbevaringsløsninger ganske gennemtænkte. Køkkenet har godt med brede skuffer og alt i hårde hvidevarer, mens badeværelset er beklædt med fliser og har separat brus. Slutteligt er der et stort skab langs den ene væg i soveværelset og selvfølgelig kælderen, hvor du virkelig kan få plads til alle de arvestykker, som ikke kan være i selve lejligheden.

Du kommer til at bo i en flot ejendom med en dejlig grøn have, der er fælles for andelshaverne, og hvor der også er en lille terrasse og et bålsted til når vejret er særligt godt. Bedst af alt er nok beliggenheden, for du flytter til Slagelses absolutte smørhul. Der er bare 500 meter til Slagelse St., hvorfra du hurtigt er forbundet med Sjælland, Fyn og Hovedstadsområdet, og endnu tættere har du SDU og take-away, mens du finder den nærmeste Rema 1000 800 meter fra din hoveddør. Glæd dig til at bo tæt på grønne områder og byliv, og hvis du ønsker en dagsudflugt i naturen, findes der 6.348 ha skov i hele Slagelse kommune og altså uudtømmelige muligheder for at gå på opdagelse.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Løvegade 75, 1., 4200 Slagelse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
83
Grund:
1110
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1920
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus