fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! En mulighedsrig lejlighed med god planløsning og to altaner

Del bolig

Det er et godt og attraktivt håndværkertilbud, der nu udbydes til salg her på Kastrupvej 94 tæt på Amager Strandpark, Amagerbrogade, KUA, Islands Brygge, Christianshavn og Indre By.

Lejligheden råder over 53 kvadratmeter, og den egner sig perfekt til dig, der er klar på at hoppe i arbejdstøjet og selv renovere såvel som jer, der har planer om at hyre professionel hjælp. Boligen kræver nemlig en gennemgribende renovering, men den har stort potentiale og vil efter istandsættelsen udgøre en skøn base for en bred målgruppe.

Planløsningen byder først og fremmest på en entré, og fra den er videre afsæt til resten af hjemmet. Køkkenet har en fin størrelse, og sideliggende har du badeværelset. De to store, regulære og lysfyldte rum afrunder lejligheden, og de kan fungere som to separate baser for venneparret eller to studerende, mens singlen eller parret kan indrette sig med stue og soveværelse på klassisk vis. Lejligheden har trægulve, der vil stå utrolig flotte efter slibning og behandling, og som endnu et plus venter der to store altaner, som vender mod henholdsvis øst og vest, hvilket må siges at være helt ideelt ift. solens gang henover himlen.

Boligen ligger i en klassisk ejendom fra 1939, der er opført med murstensfacade, store vinduespartier og store altaner. Der er gode parkeringsmuligheder lige foran opgangen i de afmærkede p-båse, og som endnu et plus får beboerne brugsret til et hyggeligt gårdmiljø.

Lergravsparken Station ligger kun 10 minutters gang væk, og her er både metro- og busforbindelser ind til centrum af København. Samtidig er du forbundet med busforbindelser på Kastrupvej, og lige oppe på Amagerbrogade kan du nemt fange fx 5C. Hvis du i stedet hopper op på din cykel, er der kun 4,5 kilometer ind til Rådhuspladsen, hvor hele Indre By venter. Kun en kort cykeltur fra lejligheden finder du Amager Strandpark, som byder på et væld af aktiviteter året rundt.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Kastrupvej 94, 2., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
53
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus