fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! En af Hjortesprings bedst beliggende ejendomme er nu udbudt til salg til en køber, der ønsker plads til et aktivt liv tæt på naturen og med nem adgang til byen.

Del bolig

Det er bestemt ikke hver dag, at ejendomme som denne udbydes til salg. En af Hjortesprings bedst beliggende ejendomme er nu udbudt til salg, og her overtager I en rummelig kvalitetsvilla, der ligger i første parket - og med en betagende udsigt - til de smukke naturvidder. Når bolig og beliggenhed går hånd i hånd, er der kort sagt tale om en ægte liebhaverejendom.

Ejendommen er opført i 1967, og den ligger på en 826 kvadratmeter stor grund; her på Barupvej ligger alle villaerne side om side, og ovre på den anden side af vejen venter der et stisystem, der fører direkte ind til de grønne arealer. På det rolige boligvænge hersker der altså en helt særlig ro, og den vil I uden tvivl også få glæde af, når solskinsdagene skal tilbringes under åben himmel i haven - den kræver minimal pasning, har udhus, giver god plads til leg og aktiviteter og byder på et hav af solrige hyggekroge, hvor det vestvendte terrassemiljø særligt udmærker sig. Den dejlige have er nem at passe, og med den gode jord egner den sig også godt til køkkenhave og andre planter.

Villaen fordeler sig over hele 197 boligkvadratmeter, og det siger således sig selv, at der er god plads til den store børnefamilie, familiesammenkomster og andre arrangementer. Boligen er veldisponeret og byder på gode, regulære og møblerbare værelser, og det ses tydeligt, at huset er tegnet og opført med fokus på at invitere lys og udsigten fra vest indenfor - det er nemlig i denne retning naturen ligger, og som en ekstra bonus får I også eftermiddags- og aftensol herfra. I stueetagen byder planløsningen på entré, bryggers, badeværelse og et voluminøst opholdsrum med køkken, spisestue og dagligstue i åben forbindelse med hinanden. På førstesalen venter endnu et fantastisk opholdsmiljø med udgang til den vestvendte altan, to store værelser, et gæstetoilet og et badeværelse. Heroppe er der endda god mulighed for at etablere flere værelser, hvis I ønsker at være med til at sætte jeres eget præg på jeres nye hjem.

I bosætter jer i et roligt og trygt nabolag i Hjortespring, og som vi allerede har nævnt, er denne adresse noget helt særligt. Der er få skridt til de rolige naturarealer som Smørmosen og Kildegården, der indrammer nabolaget, og beliggenheden er således fredelig, rolig og bynær på en og samme tid. Indkøbene klares efter få minutter bag rattet - Er I til gode råvarer og bæredygtig livsstil finder I økologisk gårdbutik, blot 10 minutters gang fra boligen. Der er heller ikke langt til hverken skoler eller daginstitutioner, som kan nås med cyklen. Afslutningsvis kan vi nævne, at der er kort afstand til offentlig transport såvel som motorvejen.

Sælger har indhentet tilbud på nyt tag og varmepumpe og rettet salgsprisen ind derefter. Trods den unikke beliggenhed er salgsprisen derfor meget favorabel.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Barupvej 16, 2730 Herlev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
197
Grund:
826
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1967/1982
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus